Deco Days in 28-29 septembrie la 2017 la Cluj Napoca

in Targuri si expozitii

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola Investment Group, organizeaza in 28-29 septembrie 2017 la Cluj Napoca, a doua editie a evenimentului Deco Days.

Deco Days 2017

Hotarati sa dezvolte conceptul de anul trecut, promit o calatorie fascinanta intre trecut si viitor, infuzata cu nuante si texturi mereu surprinzatoare. Evenimentul, atipic si unic este un loc de intalnire al artei si al textilelor, si aduce in fata publicului sau o expozitie fascinanta de tesaturi pentru perdele si draperii.

In cadrul celor doua zile ale evenimentului, participantii au ocazia sa asiste la prezentari de business, conferinte, expozitii, urmate de o seara inedita de cocktail, intr-o atmosfera feerica si exuberanta.

Mendola Investment Group este un business de familie localizat in Cluj Napoca care opereaza mai multe companii diferite cu focus pe home&deco. Deco Center fondat in 1994 face parte din grup avand ca obiect de activitate productia si distributia de textile pentru casa, core business-ul fiind perdelele si draperiile, sub brandul Mendola Fabrics.

Brandurile care alcatuiesc familia Mendola au fiecare un stil aparte si o paleta de culori distincta, incorporand o varietate extinsa de nuante clasice si contemporane, dar in acelasi timp, usor de asortat cu orice interior. Creativitatea in alegerea materialelor, design-urilor si cel mai inalt nivel de calitate pentru produse si servicii formeaza etosul central al Deco Center.

De aproape trei decenii de la infintare, Mendola Investment Group se bazeaza pe o cultura entuziasta, care s-a nascut din dorinta de a crea stranse legaturi cu partenerii si cu clientii sai. Mentinerea acestei consideratii a facut din Mendola Investment Group sa fie mai mult decat o companie, a transformat-o intr-o familie. Succesul companiei provine dintr-o adevarata pasiune pentru produse si dorinta de a depasi asteptarile clientilor. Inspirate din diferite culturi si stiluri de viata, produsele Deco Center au devenit un promotor al trendurilor internationale, care sunt imbunatatite continuu si ofera calitate la superlativ. Pornind de la o afacere de familie, Deco Center a devenit o sursa de inspiratie, cu o viziune creativa si cu o dorinta arzatoare de a oferi excelenta atat in materie de produse textile cat si in materie de profesionalism. Din 1994, Deco Center a devenit partenerul dumneavoastra de incredere.

Deco Days este singurul eveniment dedicat industriei textile organizat in Cluj-Napoca care atesta faptul ca exista o multitudine de abordari stilistice si ca domeniul are inca multe moduri de exprimare. Unicitatea acestui eveniment se confirma atat prin nivelul profesional al creatiilor cat si prin calitatea materialelor utilizate in elaborarea instalatiilor de arta prezentate. Cu siguranta putem vorbi despre calitatile artistice a textilelor, in acest caz a perdelelor si draperiilor.

Cu fiecare editie organizata, Deco Days isi propune sa revolutioneze industria textila home&deco prin materialele de calitate atent selectionate si increderea oferita partenerilor. Obiectivul Deco Center este pozitionarea in top 3 din regiunea Europei Centrale si de Est. Compania de anvergura internationala, cu peste 100 de angajati si capital 100% autohton, detinut de familia Szekely din Cluj-Napoca. In Romania, Deco Center colaboreaza cu peste 290 clienti, magazinele fiind specializate in perdele, draperii, tapet, mobilier, decoratiuni interioare sau designeri.

Doar la Deco Days vei putea avea experienta vizionarii unei expozitii de arta utilizand ca pretext artistic materialele Mendola Fabrics.

Sursa: Deco Days

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!