Idei spectaculoase de amenajare a unei locuinte intr-un spatiu mic

in Decoratiuni

Tedintele in amenajari interioare se schimba de la an la an, important este sa iti conturezi un spatiu interior permisiv, in care sa te simti relaxat. Daca aducem in discutie directiile acestui an, putem sa luam in considerare un plus de curaj si atitudine, date prin culori vii si texturi deosebite.

Idei amenajare locuinte mici

Sursa: freshome.com

Daca esti o persoana clasica, care asorteaza perfect totul, dar esti dispusa sa faci o schimbare de stil in micul tau apartament, atunci poti sa renunti sa mai combini texturi si stiluri de mobilier si sa incerci ceva mult mai potrivit dimensiunilor reduse de spatiu. Astfel, iti recomandam elemente minimaliste, in linii simple, cu accente de industrial nefinisat sau modele de parchet diferite, pentru un living modern si original.

Stim ce inseamna sa te confrunti cu problema spatiului, dar poti apela la cateva trucuri care vor da senzatia de mai mult loc, iar tu te vei simti mai bine in apartament. De exemplu, poti folosi mobilier minimalist, culori deschise sau iluminat corect. Poti arunca o privire si pe cateva oferte parchet de la eMenatwork, vei gasi game si culori potrivite spatiilor mici. In plus, daca nu esti dispusa sa cheltui prea multi bani pe pardoseala, vei vedea ca este un pret parchet corect, si, de cele mai multe ori, gasesti si promotii pe site.

Revenind, pentru pereti te sfatuim sa folosesti nuante deschise, dar poti sa apelezi si la culori indraznete, in punctele centrale pe care vrei sa le pui in evidenta. Acolo unde iti permite designul interior poti recurge si la caramida aparenta pentru a imbogati aspectul vizual.

Combinatia de gresie hexagonala cu parchet este la mare cautare, iar efectul este spectaculos. Placile ceramice hexagonale sunt disponibile in diverse modele si culori care iti permit sa obtii decoruri inedite.

Nimic nu se compara cu o pardoseala calda, precum parchetul. Fiind de diferite tipuri, ai posibilitatea sa alegi intre parchet din lemn masiv, parchet stratificat, parchet laminat, realizat din lemn de fag, frasin, nuc, stejar, in tonuri de culoare distincte, dar si de grosimi diferite, de la 6 mm pana la 12 mm. Poti gasi un pret parchet accesibil, daca ai rabdare sa cauti la cativa furnizori.

In ceea ce priveste culorile, apeleaza la cele deschise, in tonuri calde, pentru pereti si pardoseala, astfel se creeaza efectul unui spatiu mai mare si mai luminos.

Stilul scandinav, minimalist, se remarca prin simplitate, materiale naturale, aspect modern si culori deschise, de la alb la gri cald. Exact asta iti propunem pentru parchet. Un consultant iti poate recomanda pentru parchet un pret excelent, tinand cont ca este o investitie pe termen lung.

Deoarece discutam de spatii mici, utilizarea eficienta este foarte importanta, asadar incearca sa nu folosesti corpuri voluminoase de mobilier. Poti sa renunti la mobilierul masiv care acopera peretii, alegand polite sau console mai mici.

Nu are cum sa fie atat de complicat sa amenajezi un apartament modern cu dimensiuni reduse. Pentru a lumina mai bine camera si pentru a pune accent pe anumite detalii, precum un tablou sau o oglinda, plaseaza inteligent un corp de iluminat. Nimic nu iti va schimba mai bine starea de spirit decat o lumina bine pozitionata si la intensitatea pe care o doresti. Poti crea ambientul dorit folosind aparataj electric, care te va ajuta sa dai intensitate luminii asa cum iti place. Un alt detaliu care face diferenta este gama de aparataj modular pe care o folosesti in locuinta. Vimar ofera aparataj cu multiple intrebuintari, care iti vor usura viata. Mai mult decat atat, vei reusi sa eficientizezi si consumul de curent, iar casa ta se poate transforma usor intr-una inteligenta.

O grija in minus pentru parintii care se tem de copii in preajma prizelor, este sa achizitionezi aparataj electric modular de la Vimar, care este foarte sigur din punct de vedere utilizare. Aceste prize nu pun in pericol viata copiilor, produsele avand protectie pentru siguranta celor mici. Ca orice investitie, e bine sa fie de calitate, asa ca 10 ani de garantie pentru un aparataj modular, e un beneficiu la care nu mai merita sa te gandesti de doua ori.

Nu uita de plantele naturale care sunt intotdeauna o bucurie si o pata de culoare in orice incapere. De asemenea, micile decoratiuni care vor pune accentul pe stilul tau, vor vorbi despre tine si te vor face sa te simti in universul tau.

Indiferent cat de mic este apartamentul tau, poti obtine o amenajare cool daca tii cont la detalii si proportii. Ai vazut cat e de simplu, un parchet potrivit, o lumina cazuta discret pe un obiect, o piesa de mobilier deosebita si efectul este garantat.

Sursa: emenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!