Totul se rezuma la confort!

in Ghid Practic Gradina

Fie ca sunt de buxus, lemn-cainesc, dracila sau carpen, gardurile vii sunt elemente de design populare si ingradiri naturale decorative ale proprietatii. Pentru a-si pastra forma dorita, ele trebuie tunse corect cel putin o data pe an. Cine a incercat cel putin o data stie cat de important este un foarfece pentru gard viu cu adevarat bun, indiferent de lungimea, inaltimea sau latimea gardului viu.

Trimmerele pentru gard viu GARDENA, electrice si cu acumulatori reincarcabili, modelele EasyCut, ErgoCut and HighCut, pot satisface orice cerinta. Aceste modele garanteaza cel mai bun confort la manevrare, rezultate de prima clasa si operare in siguranta.

Model de top trimmerul pentru gard viu cu acumulator reincarcabil Accu HighCut 48 Li GARDENA are bateria de schimb 18 V/1.6 Ah GARDENA ca sursa de energie durabila si usor reincarcabila.

Acest trimmer pentru gard viu are lama cu lungimea de 48 de centimetri, echilibru ergonomic optim si maner telescopic ajustabil dupa necesitate. Ajunge usor la aproximativ 3 metri. Intrucat capul de taiere al trimmerului pentru gard viu poate fi ajustat la unghiul necesar, chiar si gardurile vii foarte inalte pot fi taiate de sus pana jos, fara scara, din pozitie verticala. Aceasta caracteristica se aplica si in cazul gardurilor joase, care pot fi taiate dintr-o pozitie confortabila, stand in picioare sa fara sa va ghemuiti.

Trimmer gard viu acumulator Gardena

Cuvantul-cheie: pozitie confortabila a corpului; cea mai frecventa utilizare a unui trimmer pentru gard viu este taierea pe laterala. Pentru ca nici corpul sa nu se intoarca, nici sa nu fie facute ajustari in aceasta situatie de aplicare, trimmerele pentru gard viu cu acumulator ErgoCut si HighCut sunt dotate cu o inovatie exclusiva: un set de lame perpendiculare si rotative. Aceasta caracteristica garanteaza ca utilizatorul este mereu langa gard, in pozitia ideala. Intrucat trimmerul pentru gard viu are o greutate perfect echilibrata, va avea mereu o pozitie confortabila si sigura in mana.

Rezultatele de taiere sunt excelente ca si manevrarea confortabila si operarea in siguranta. Noua geometrie a lamei si lamele taiate cu laser, de calitate superioara si cu deschideri ample, securizeaza materialul de taiere, asigurand astfel o taiere deosebit de eficienta, rapida si curata.

Trimmer gard viu Gardena

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!