Bateriile cu monocomanda: tehnologia sustenabila vine in mai multe forme

in Recomandari

Beneficiile celui mai popular model de baterie de baie din lume

Bateriile sunt esentiale pentru functionalitatea oricarei bai moderne. Indiferent daca se afla pe lavoar, cada sau dus, bateria controleaza debitul si temperatura apei si aduce o contributie majora la bunastarea si confortul utilizatorilor baii. Cel mai obisnuit tip de baterie este cel cu o singura maneta, iar unul dintre cele mai bine vandute modele din lume este Eurosmart de la GROHE. Combinand consumul redus de apa cu o experienta confortabila pentru utilizator, bateriile GROHE cu monocomanda sunt disponibile intr-o gama larga de variante de design, potrivite pentru baile de toate tipurile, cu dimensiuni si stiluri diverse.

Baterii monocomada Eurocube GROHE

Un instrument de sustenabilitate

Bateriile cu monocomanda ofera multe beneficii in utilizarea de zi cu zi. Sunt intuitive si usor de manevrat cu o singura mana, fiind imbunatatite suplimentar cu tehnologia SilkMove® de la GROHE care asigura o manevrare facila, de lunga durata, a manetei. Utilizatorii pot ajusta volumul si temperatura apei cu precizie si fara efort. Reglarea rapida a acestora inseamna o utilizare mai economica a resurselor valoroase, ceea ce demonstreaza ca o baterie cu monocomanda functioneaza mult mai durabil decat una cu doua manete, de exemplu. Apa continua sa circule in cantitatea si la temperatura dorite, fara testare si reglaj indelungat.

Baterii monocomada Eurocube GROHE

Prin urmare, chiar si in cazul unui jet mai puternic, banii pot fi economisiti prin utilizarea unui limitator de debit, care este pre-instalat in multe modele de baterii GROHE sau care poate fi achizitionat separat. Bateriile echipate cu tehnologia GROHE EcoJoy® garanteaza un debit de numai 5,7 litri pe minut, indiferent de fluctuatiile de presiune. Modelele ce dispun de tehnologia GROHE SilkMove® ES sunt speciale deoarece atunci cand manerul este in pozitia centrala veti avea doar apa rece. Acest design impiedica intr-un mod fiabil incalzirea neintentionata a apei prin deschiderea manetei de la pozitia centrala standard in situatiile in care apa rece este perfecta - un pas simplu, dar eficient, spre un viitor mai ecologic, fara a compromite placerea apei.

Avantaje pentru domeniul proiectelor internationale

Baterii monocomada Eurocube GROHE

Aspectele legate de mediu joaca un rol important si in domeniul afacerilor proiectelor internationale. In special in tarile cu un echilibru negativ al apei, unde se acorda o importanta mult mai mare folosirii economice a resurselor, decat in Europa Centrala. Solutiile durabile sunt de prima importanta pentru spatiile publice si semi-publice, cum ar fi aeroporturile, hotelurile, birourile si alte spatii asemanatoare unde se consuma multa apa si energie. Produsele cu tehnologia GROHE EcoJoy® satisfac cerintele standardelor internationale privind eficienta energetica a cladirilor si pot fi, prin urmare, specificate de arhitecti, fara a necesita o certificare locala suplimentara. In plus, multe produse GROHE EcoJoy® poarta eticheta de eficienta a apei (WELL) a industriei armaturilor sanitare europene. Aceasta certificare confirma durabilitatea maxima si ii ajuta pe proiectanti sa identifice bateriile potrivite pentru cerintele lor specifice.

Modelele de baterii cu monocomanda pentru lavoare, cazi si dusuri

Baterii monocomada Eurocube GROHE

Bateriile cu monocomanda pentru lavoar sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni. GROHE ofera o gama vasta - de la compact la extra inalt, de la cilindric la oval si pana la patrat - pentru a satisface toate cerintele, mediile si preferintele de spatiu. Forma si inaltimea pipei sunt dictate de forma si tipul lavoarului, pentru a evita stropirea si pentru a asigura suficient spatiu pentru maini in cazul lavoarelor freestanding sau a celor plate, incastrate intr-un blat. Gasirea combinatiei perfecte este facilitata de configuratorul GROHE BestMatch™, disponibil online sau ca aplicatie. In mod evident, bateriilor cu monocomanda sunt instalate nu numai pe lavoar, ci si sub forma de elemente incastrate in perete sau in cazile de baie sau dusuri, permitand designerilor si clientilor sa creeze bai care sa fie prietenoase cu mediul incojurator prin consumul redus de apa, dar si in acelasi timp extrem de functionale si cu un design unitar.

Gama completa de baterii sanitare Grohe poate fi gasita pe BATERII-LUX.ro

Logo Baterii-Lux.ro

Sursa: Baterii-Lux.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!