Casa stil cottage plina de farmec cu verande si 4 dormitoare - proiect si imagini

de Marcel Buciuman in Arhitectura

Dupa ce vechea casa le-a fost distrusa de uraganul Katrina, ce a maturat in anul 2005 o buna parte din orasul New Orleans, o familie indragostita de arhitectura caselor de alatadata a decis sa-si reconstruiasca pe vechiul amplsament casa in stil cottage.

Casa lemn stil cottage

Integrata cromatic intre constructiile albe din jur, casa se remarca totusi de indata prin verandele din lemn ce o marginesc pe 2 laturi, dar si prin ferestrele inalte cu obloane ce amintesc de casele in stil mediteranean.

Pentru o imagine veche cat mai autentica lemnul a fost antichizat atat la casa cat si la gardul imprejmuitor. Un efect deosebit il au si corpurile de iluminat, feroneria obloanelor sau consolele decorative din lemn pe care se sprijina acoperisul verandei.

Veranda casa lemn

Acelasi aer vintage il regasim si in designul interior al casei unde intalnim o multime de piese de decor si mobilier vechi, reconditionate.

Mobilier si decor vintage Interior casa stil cottage Interior casa stil cottage Living casa stil cottage

Bucataria, un amestec de stiluri decorative ce pastreaza insa tonurile de alb si gri de la exterior, a fost proiectata pentru a fi cea mai spatioasa incapere a casei.

Mix de stiluri decorative in bucatarie

Structurata pe un singur nivel si avand o suprafata totala de 179 de metri patrati, casa beneficiaza de 4 dormitoare si 2 bai.

Proiect casa stil cottage

Proiect casa stil cottage

Suprafata utila: 179,20 mp

Dimensiuni constructie: 12,80 m x 23,70 m

Arhitect: David Ranglack

Foto: Laurey W. Glenn

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!