Casa de vacanta la mare. Mica, ieftina, moderna si cu o priveliste de vis - imagini interior si exterior

de Marcel Buciuman in Casa de vacanta

Atunci cand mergem in vacanta adesea nu dam foarte mare importanta modului in care este decorat spatiul in care suntem cazati. Sa fie curat si confortabil pare pentru multi suficient: "Ca doar nu pentru a admira peretii mergem in concediu!".

Si totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Un ambient potrivit poate contribui semnificativ la starea de relaxare pe care o cautam in vacanta.

Casa vacanta lemn

Iata de ce ne-am propus sa va prezentam aceasta casuta de vacanta moderna construita pe malul marii, un exemplu ca o casa de vacanta frumoasa si practica poate fi construita si cu un buget limitat.

Caldura naturala a lemnului, combinatia de culori alb-albastru, elementele de decor cu specific nautic, ferestrele rotunde ce imita hublourile vapoarelor, toate sunt parte ale unui design interior simplu dar foarte primitor si in ton cu perioada estivala si vacantele la mare.

Dormitor casa vacanta la mare

Desi are o suprafata de doar 30 de metri patrati, aceasta mica casa de vacanta ofera un spatiu interior atragator si confortabil.

Albul da senzatia de curat, luminos, spatialitate in timp ce petele de albastru par reflexii ale marii si cerului, accentuand starea de pace si relaxare.

Pat dublu lemn masiv, alb

Pat lemn masiv de fag, alb

Zona de zi, ce cuprinde camera de zi, locul de luat masa si bucataria, este una deschisa. Deschisa nu doar in interior ci si spre exterior, gratie unui sistem de usi pliabile ce permite unificarea spatiilor interioare cu terasa din lemn ce inconjoara casa oferind privelisti panoramice unice spre intinderea nesfarsita a marii. Efectul este cu atat mia spectaculos cu cat casa este amplasata pe o mica colina.

Living casa vacanta la mare

Canapeaua extensibila ofera spatiu de dormit suplimentar celui din unicul dormitor

Living casa vacanta la mare

Panorama superba poate fi admirata din living

Living casa vacanta moderna Baie casa vacanta la mare

Pe o parte a terasei, cu forma rotunda, asemeni unei insule, s-a amenajat un loc de luat masa unde oaspetii se pot bucura de liniste, soare, briza marii si privelistea incantatoare. Ce si-ar putea dori cineva mai mult de la o casa de vacanta?

Masa terasa lemn

Set pliabil balcon masuta cu 2 scaune lemn masiv

Masuta cu 2 scaune pliabile lemn masiv Terasa lemn Terasa lemn casa vacanta la mare Terasa lemn casa vacanta la mare

Foto: Pinterest

O oferta de pret pentru o astfel de casa de vacanta puteti obtine de la partenerii nostri: oferte case din lemn masiv.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!