Casa de vacanta din lemn, de 36 de metri patrati, cu living, dormitor si terasa inchisa cu sticla - proiect si imagini din interior si exterior

de Nic Gavra in Casa de vacanta

Oare cati dintre noi nu si-ar dori o casa de vacanta situata intr-un loc pitoresc, departe de agitatia cotidiana?

Pentru cei mai multi oameni principala problema este bugetul limitat de care dispun. Dar uneori banii nu sunt suficienti si pentru ca se doreste o casa de vacata spatioasa, cu multe incaperi.

Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati

Putem insa avea o cu totul alta abordare, o casuta de vacanta mai mica, care sa ne fie utila si sa ne ofere un grad de confort timp de cateva zile sau cateva saptamani pe an. Iar daca vrem sa ne incadram intr-un buget limitat, putem achizitiona terenul unde amplasam constructia, intr-o locatie deosebita, dar mai departate de destinatiile de vacanta consacrate. Acolo pretul terenurilor deja e mare. La noi in tara insa, din fericire, sunt nenumarate satucuri sau locuri pitoresti, care inca nu au fost atinse de 'febra' imobiliara!

Va recomandam si articolul: Casa din lemn mica, ieftina si practica construita in forma de "A" - proiect si imagini

Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati

Casa prezentata, construita din lemn, corespunde criteriilor mentionate anterior. Casa este mica, de doar 36 metri patrati, dar confortabila, si ofera toate conditiile pentru a petrece in mod placut concediul sau weekend-ul in mijlocul naturii.

Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati

Va recomandam si articolul: Casuta vintage cu veranda si trei dormitoare - proiect si imagini

Casuta utilizeaza eficient spatiul, are un living cu o mica bucatarie si un dormitor cu baie. La interior prezenta din abundenta a lemnului incalzeste atmosfera, iar ferestrele largi scalda spatiul in lumina si permit admirarea peisajului inconjurator.

Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, living Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, dormitor Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, dormitor Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, living Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, baie

Partea cea mai spectaculoasa a casei este insa veranda, inchisa cu sticla, care-l conecteaza pe fericitul locatar la natura incojuratoare, indiferent de vremea de afara!

Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, veranda Casa de vacanta din lemn de 36 de metri patrati, veranda

Imagini si proiect: escapetraveler.net

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!