O podea de designer? 3 motive pentru care spunem DA parchetului Barlinek.

in Recomandari

Nu doar designerii aleg sa lucreze cu anumiti producatori pentru amenajari interioare, ci se intampla si invers. Tot mai multe companii apeleaza la designeri pentru colectiile noi. Este si cazul grupului Barlinek, lider in lume, in productia de parchet stratificat, care a lansat o provocare creativa unei echipe de 4 tineri designeri.

Barlinek Stejar Biscuits Grande

Photo: Barlinek - Stejar Biscuits Grande

Astfel, Agata Smok, Joanna Ochota, Anna Loskiewicz-Zakrzewska si Maja Sobura au fost invitati de Barlinek sa coopereze la crearea colectiei "Tastes of Life". Conceptul creativ al acestei colectii a pornit de la o interpretare contemporana a tuturor aspectelor pe care le apreciem zilnic, care ne aduc bucurie si ne fac viata confortabila si placuta.

Rezultatul este unul spectaculos, o colectie proaspata dar in acelasi timp atemporala, care poarta amprenta armoniei, echilibrului, care vorbeste despre intensitatea cu care trebuie traita fiecare clipa si care va fi apreciata nu doar acum, ci de-a lungul anilor.

Care a fost aportul lor?

1. Identitatea produsului

Ne dorim sa fim originali in proiectarea interioarelor, de aceea compania Barlinek a lansat mereu produse cu personalitate, care aduc un echilibru intre caracteristicile practice si cele vizuale, insa o relatie emotionala devine mai importanta. Istoria produsului, conceptul, persoana care sta in spatele, fac ca produsul sa fie unic. "Tastes of Life" inseamna, de fapt, patru identitati diferite, patru perceptii asupra decoratiunilor interioare. Varietatea se dezvaluie prin cele 21 de modele de pardoseli si poate satisface toate gusturile.

Barlinek Stejar Cappuccino Grande

Photo: Barlinek - Stejar Cappuccino Grande

2. Abordarea

Designerii Barlinek urmaresc indeaproape tendintele pietei. Gratie acestui lucru ei stiu care vor fi directiile in materiale de amenajari in viitor si ce solutii noi vor deveni disponibile. Conversatiile cu designerii au inspirat Barlinek sa puna in aplicare tehnologia unica de colorare dubla a placilor de parchet Barlinek. Structura din lemn natural a fost expusa in procesul de periaj. Apoi, un strat subtire de chit alb a fost aplicat si intreaga suprafata a fost acoperita cu o gama selecta de vopsele pentru lemn. Rezultatul imbina perfect autenticitatea lemnului natural, cu atingerea designerului.

Barlinek Frasin Hazelnut Grande

Photo: Barlinek - Frasin Hazelnut Grande

3. Cunoasterea nevoilor clientilor

Un designer lucreaza cu clientii in fiecare zi si actioneaza ca un fel de "psiholog interior" - aud problemele, nevoile, experientele si visele despre casa perfecta si interiorul care ii reprezinta pe cei ce isi amenajeaza locuintele. Designerii colectiei "Tastes of Life " sunt implicati nu numai in selectia culorilor si finisarea placilor, dar si in procesul de evaluare a podelelor in scopuri practice. Testarea rezistentei produsului in cazul celor mai frecvente probleme, adica alunecare, scartait sau fisuri s-a dovedit a fi un succes, parchetul Barlinek este rezistent la orice efecte negative ale temperaturii sau umiditatii datorita structurii in cruce.

Mai multe despre colectia "Tastes of Life": http://www.barlinek.ro/ro/produkty?view_type=0&type=0&prodcategory_id=24&prodsubcategory_id=40

Grupul BARLINEK comercializeaza parchet din specii de lemn nobil european si exotic in 55 de tari de pe 5 continente.

Compania produce de asemenea, parchet certificat pentru facilitati sportive, plinte pentru pardoseli si biocombustibili: peleti si brichete din lemn pentru seminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora.

Sursa: Barlinek

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!