Ardezia flexibila SKIN, cel mai rezistent decor pentru casa ta

in Recomandari

In momentul in care o casa trebuie sa treaca printr-un proces de decorare, este nevoie de un plan destul de elaborat pentru ca rezultatul final sa fie unul de bun gust.

Ardezie flexibila Skin Piatraonline

Pe langa obiectele de decor care trebuie alese cu grija, foarte important este ca materialele utilizate sa fie de calitate, placute la vedere si sa nu presupuna un montaj dificil sau un pret foarte ridicat. Multe persoane apeleaza la serviciile unui designer specializat in amenajarea locuintelor sau gradinilor pentru a avea parte de cele mai bune sfaturi si pentru a avea siguranta ca bugetul initial nu este depasit in procesul amenajarii.

In ultimii ani, tot mai multi pasionati de amenajari interioare si exterioare recomanda clientilor lor folosirea pietrei naturale. Indiferent ca este vorba despre pardoseala, pereti, obiecte de mobilier, tot mai multe persoane aleg sa foloseasca materialele de decor din categoria pietrei naturale, deoarece aceasta prezinta destul de multe avantaje. In primul rand, este foarte placuta la vedere si se fixeaza relativ usor. Odata montata, piatra naturala schimba cu totul camera proaspat decorata sau curtea casei. In plus, aceasta se gaseste intr-o multitudine de culori elegante, calde sau vii, care pot da locuintei atat un aer simplu, cat si un aer exotic si primitor. Din punct de vedere al rezistentei in timp, piatra naturala este o investitie valabila pentru foarte multi ani, daca este intretinuta corespunzator, cu solutii speciale, care se gasesc in orice supermarket.

Multe persoane cred ca piatra naturala reprezinta un material rigid, greu de montat, care necesita foarte multa migala. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Modelul de ardezie flexibila SKIN este exact ceea ce are nevoie o locuinta pentru ca prezinta foarte multe avantaje, estetice si practice. Ardezia este o piatra naturala care provine dintr-un mixt intre argila si cenusa vulcanica. Aceste elemente au fost supuse unor presiuni foarte mari, dar si unor temperaturi de cateva sute de grade.

In plus, modelul de ardezie naturla SKIN a fost prelucrat dupa cele mai noi metode germane ecologice, in care nu se folosesc substante nocive. In urma prelucrarii, roca este stratificata si se sparge in folii foarte subtiri care pot ajunge la o grosime de pana la 2 milimetri. Acest lucru ii ofera flexibilitate foliei de piatra naturala ardezia SKIN, ceea ce determina un montaj usor chiar si pe suprafete foarte mari. Piatra naturala ardezia SKIN are un succes foarte mare si datorita faptului ca se comercializeaza intr-o multitudine de culori, reusind in acest fel sa serveasca mai multor scopuri si spatii de decorat.

Se monteaza foarte usor

Fiind foarte flexibila si in diverse culori, ardezia SKIN se poate folosi in primul rand pentru decorarea unor pereti foarte mari sau a unor fatade. Foliile destul de generoase din punct de vedere al suprafetei se monteaza destul de usor folosind doar un adeziv special pe baza de polimeri activi. Astfel, spre deosebire de vechilemetode de decorare a unui perete cu o suprafata foarte mare, cum ar fi faianta, lambriurile sau tapetul, ardezia flexibila Skin se poate monta intr-un timp foarte scurt, fara prea multe batai de cap sau alte materiale aditionale.

Montaj ardezie felxibila

Flexibilitatea permite acestui tip de piatra naturala sa fie folosita si in alte scopuri decat cel mentionat mai sus. Foarte multe persoane au apelat in ultimii ani la ardezie pentru decorarea unor piese de mobilier, cum ar fi usile, dulapurile sau scaunele. Se monteaza chiar si pe suprafete curbate sau cu o forma mai dificila, dar pentru un rezultat cat mai corect este nevoie de ajutorul unui specialist in domeniu. Nu in ultimul rand, ardezia este folosita chiar si pentru pardoselile de interior sau aleile din curte, cu mentiunea ca stratul de folii este mai gros decat in cazul placarii peretilor sau a obiectelor de mobilier cu ardezie flexibila Skin. Rezista foarte bine in timp si reactioneaza corespunzator la intemperii: ploaie, canicula, schimbari bruste de temperatura. Concret, iata cateva idei pentru decorare folosind ardezia SKIN.

La fel de utila in baie, bucatarie si living

In primul rand, ardezia este folosita in decorarea peretilor din baie. Fie ca alegi un aer mai serios si elegant, fie ca doresti o baie colorata, in care sa ai parte de un aer mediteranean, poti alege din gama foarte larga de culori pe care aceasta piatra naturala o are. In al doilea rand, imbracarea stalpilor din casa in ardezia flexibila SKIN ar putea oferi un aer aristocrat, in care elemente naturale sunt imbinate cu succes in amenajarea unui living. Acest stil poarta numele de Provence si se refera la stilul rustic frantuzesc, care are o latura romantica si relaxata. Nu in ultimul rand, ardezia SKIN, ca orice piatra naturala ornamentala, poate fi folosita si in bucatarie, imbracand frumos peretele dintre blatul de bucatarie si obiectele de mobilier suspendate. Rezultatul este mult mai placut decat des utilizatele placi de faianta, iar mediul umed nu afecteaza deloc nici calitatea pietrei, nici proprietatile acesteia.

Intretinuta corespunzator, ardezia SKIN poate rezista ani de zile

Spre deosebire de alte materiale de constructie pe care le folosim in decorarea caselor, piatra naturala are nevoie de putina atentia atunci cand vine vorba despre ingrijire si intretinere. Desi este rezistenta in fata conditiilor naturale, aceasta trebuie sa treaca printr-un proces de impermeabilizare care o va proteja impotriva petelor de grasime, substante sau alte produse care se gasesc in orice casa. Intretinerea se face folosind produse speciale de curatat pentru piatra naturala precum gama LTP. Inainte de a cumpara, consulta un specialist in piatra naturala si intreaba de ce produse ai nevoie si modul in care acestea se folosesc. In cazul in care realizati corect intretinerea ardeziei flexibile SKIN, te poti bucura de aceasta multi ani de zile, fiind foarte rezistenta la lovituri sau zgarieturi.

Sursa: Piatraonline

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!