Apartament fermecator amenajat in podul unui garaj

de Marcel Buciuman in decoratiuni

Podul intunecos al unui garaj si creativitatea designerului de interior Jacqueline Brynjolfson au fost principalele ingrediente ale acestui apartament fermecator amenajat de o familie din Vancouver pentru anii de studentie ai fiicei lor.

Decor feminin living apartament

Chiar daca suprafata apartamentului, de 75 de metri patrati, nu este foarte mica, unghiurile ascutite ale sarpantei si tavanele joase au generat o serie de dificultati in procesul de amenajare a spatiului.

Cu toate acestea a rezultat un apartament pe deplin functional, cu o bucatarie complet utilata, baie cu cabina de dus si cada, dormitor, birou, dressing si un living spatios.

Tavanele joase au impus folosirea unor corpuri de mobilier de inaltime redusa, care insa au fost distribuite cu generozitate de-a lungul peretilor pentru a satisface necesarul de spatii de depozitare.

Pat Stefania, lemn masiv de stejar, 160x200 cm

Pat dublu lemn masiv de stejar

Cateva lucarne si ferestre de mansarda au transformat spatiul intunecos intr-unul inundat de lumina naturala. La aceasta contribuie si peretii albi, iar pardoseala din lemn natural, piesele de mobilier de culoarea lavandei si obiectele de decor definesc un decor cald, rafinat, feminin.

Living apartament feminin Bucatarie apartament feminin Bucatarie apartament Amenajare bucatarie apartament Canapea living apartament feminin Dormitor apartament feminin Baie apartament feminin Baie apartament feminin Baie feminina Dressing apartament Dressing apartament decor feminin

Foto: Victoria Achtymichuk

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!