Perspective internationale in arhitectura, in 6 octombrie la Cluj-Napoca

in Targuri si expozitii

Melissa Sterry (Fondator Bionic City), Eveline Petcu (Project Manager Gehl Architects) sau David Cash (Presedinte BDP) participa in 6 octombrie la Architecture Conference&Expo, punctul de intalnire al arhitectilor in Transilvania.

Speakers Architecture Conference&Expo

Arhitectura in tranzitie, Oameni, politica si arhitectura, Influenta tehnologiei in transportul urban sau Orase pentru oameni sunt cateva dintre temele incluse in agenda celei de-a IV-a editii a evenimentului. Peste 300 de arhitecti si specialisti din domeniile conexe vor dezbate la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, alaturi de speakerii internationali si nationali subiecte de interes din domeniu, sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generatii.

Viitorul arhitecturii, transportul urban si tehnologia - printre subiectele dezbatute la Architecture Conference&Expo

16 arhitecti de renume din Romania si strainatate vor impartasi din experienta lor profesionala in cadrul prezentarilor si dezbaterilor structurate in 4 paneluri: „Arhitectura si orasele”, „Transportul urban”, „Siguranta prin arhitectura” si „Natura si viitorul in arhitectura”. Irena Bauman (Founding Director Bauman Lyons Architects), David Cash (Presedinte BDP) si Attila Beer (Administrator Alukonigstahl) vor deschide noua editie a evenimentului cu prezentarile din cadrul primului panel, urmate apoi de Benedek Jozsef (Acad. Prof. Dr. Facultatea de Geografie, UBB), Octavian Fanea (Sales Manager Aluterm Group) si Iulian Padurariu (CEO Pony Car Sharing) care se vor axa pe transportul urban.

„Security by design” este panelul condus de speakerii Jan Kattein (Director Jan Kattein Architects), Eveline Petcu (Project Manager Gehl Architects), Daniel Popa (Country Manager Reynaers), Adina Moldan (Independent Researcher Atelier Moldan) care vor aborda temele: Siguranta nu este garantata, Oameni, politica si arhitectura, Orase pentru oameni si Solutii in executia si montajul tamplariei si a peretilor cortina. Architecture Conference&Expo va include si prezentari cu privire la viitorul arhitecturii si impactul pe care aceasta il are in comunitate prin prezentarile Melissei Sterry (Fondator Bionic City) si a lui Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool).

Arhitectii prezenti la eveniment vor participa la dezbaterea Cluj-Napoca – Dezvoltarea orasului alaturi de invitati de renume precum Pietro Elisei, directorul UrbaSofia si Calin Hintea, decanul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii. Evenimentul va fi moderat de presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Serban Tiganas care are o experienta de peste 20 ani in arhitectura, iar proiectele sale sunt recunoscute la nivel national si international.

Proiectele de anvergura ale arhitectilor romani, premiate la Gala Premiilor

Proiectele de anvergura realizate de arhitectii romani vor fi premiate in cadrul Galei de Premii Architecture Conference&Expo in 6 octombrie la categoriile: „Proiecte pentru comunitate”, „Proiecte de restaurare, reconversie, regenerare urbana si prezervarea patrimoniului”, „Cel mai indepartat proiect de tara realizat de un arhitect roman” si „Proiecte realizate de studenti-arhitecti - Sponsored by Alukonigstahl”. Proiectele au fost selectate si analizate de catre juriul format din arhitectii Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), David Cash (Presedinte BDP), Melissa Sterry (Fondator Bionic City) si Serban Sturdza (Director Prodid).

Datorita impactului pe care arhitectura il are in comunitate, proiectele din cadrul Competitiei vor fi expuse in perioada 3-9 octombrie in incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca.

„Architecture Conference&Expo pune accent pe promovarea si premierea proiectelor arhitecturale care au puterea sa schimbe comunitati. Prin intermediul evenimentului dorim sa crestem vizibilitatea acestor proiecte, tocmai de aceea am ales sa le expunem publicului larg”, a declarat Iulia Pascal, PR Libero Events, agentia de evenimente sub semnatura careia se organizeaza evenimentul Architecture Conference&Expo.

Zona expozitionala: Interactiunea dintre arhitecti si furnizorii de servicii

Peste 20 de companii de renume la nivel national si international precum Fundermax, Rigips Saint Gobain, Creaton, Symmetrica, Kromston sau Hotspring vor prezenta ultimele inovatii din domeniile conexe in care acestia activeaza. Inscrierile la Architecture Conference&Expo se realizeaza pe site-ul oficial www.architectureconf.ro, iar arhitectii cu drept de semnatura beneficiaza de intrare gratuita la eveniment.

Architecture Conference&Expo se afla la cea de-a IV-a editie si reuneste in fiecare an peste 300 arhitecti si specialisti din domeniile conexe, cu scopul de a dezbate noutatile din domeniu. Conferinta este organizata de Libero Events, agentia de evenimente B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, dar si targuri: Touristica.

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitate si care sustin acest eveniment sunt:

Partener Principal: Alukonigstahl

Partener Silver: Grohe

Parteneri: Rockwool, Fakro, Record, Reynaers, Fundermax, Rigips Saint Gobain, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Evo Computers, OpenVille, Omifa, Parkdekor, Unishowroom, Gradini Verticale

Supported by: OAR, OAR Transilvania, OAR Timis, Chic Ville, EuroGSM, Impress.

Official Car: Pony Car Sharing

Madalina Hodorog - Project Manager Libero Events

E-mail: madalina@liberoevents.ro

Tel.: 0741 401 399

Architecture Conference&Expo

Sursa: Architecture Conference&Expo

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!