Ardezia flexibila SKIN - un material inovator perfect pentru fatetarile moderne

in Recomandari

Ardezia flexibila face parte din noua generatie de materiale de constructii, de care arhitectii si designerii de interior sunt absolut indragostiti. Cei care vad acest produs pentru intaia oara nu au cum sa nu ramana surprinsi in fata proprietatilor sale: ardezia flexibila SKIN arata ca o foaie din piatra extrem de subtire, avand o grosime de doar cativa milimetri, si este, dupa cum ii sugereaza si numele, extrem de flexibila si de usor de manevrat.

Placari ardezie flexibila

Aceasta are o elasticitate nemaiintalnita la alte materiale folosite pentru placarile interioare sau exterioare, fiind usor de indoit, asa ca lucrul cu ea este o adevarata placere pentru meseriasii constructori. Cu toate acestea, are aceeasi rezistenta pentru care este recunoscuta piatra naturala. Tehnologia germana de prelucrare a ei este una destul de complexa si tocmai acest lucru ii confera calitatea de a fi unul dintre cele mai inovatoare materiale ale momentului.

Care sunt proprietatile ardeziei flexibile si de ce o aleg tot mai multi constructori?

Cele mai noi finisaje din piatra naturala sunt realizate cu ardezia flexibila SKIN, tocmai pentru ca aceasta se preteaza la realizarea unor designuri de actualitate, moderne. Fiind insa un material aparut de curand pe piata, nu toata lumea cunoaste care sunt proprietatile si avantajele acesteia.

In primul rand, trebuie sa stii ca foile de ardezie flexibila SKIN comercializate de Piatranline.ro au o textura foarte grafica, perfecta pentru realizarea unor decoruri inedite. Grosimea foilor poate varia intre 1,2 si 0,6 milimetri, asa ca pot fi manevrate cu usurinta pentru placarea unor suprafete mari.

Ardezia flexibila poate fi folosita pentru placarea pieselor de mobilier si a peretilor, dar se preteaza la fel de bine si pentru placarea coloanelor, a stalpilor si a suprafetelor cu forme neregulate si atipice, tocmai pentru ca se poate curba pe acestea, iar elasticitatea ei ii confera un plus in ceea ce priveste utilizarea pentru acoperirea unor forme mai putin obisnuite. Placile sale se gasesc in dimensiuni variate, insa cele mai comune sunt cele de dimensiuni mari, deoarece pot fi folosite pentru placarea fatadelor foarte inalte. Patternurile sale sunt foarte expresive, iar greutatea este una redusa, care permite o manevrare facila.

Ardezie flexibila pentru fatetari moderne

Placile de ardezie flexibila SKIN se monteaza cu ajutorul adezivilor poliuretanici. Pot fi cu usurinta montate chiar si de catre amatori, daca proiectul nu este unul foarte complex. Peretii de interior, de exemplu, pot fi placati fara ajutorul unei echipe de constructori, cu atat mai mult cu cat acest tip de material nu impune folosirea unor structuri optionale pentru a capata rezistenta.

Un alt motiv pentru care a intrat in gratiile lucratorilor si a designerilor de amenajari este acela ca montarea ei este una destul de curata, in urma careia "santierul" nu necesita igienizari prea mari. Foarte multi dintre cei care o achizitioneaza o lipesc singuri, mai ales la placarea unor suprafete cum sunt peretii bailor, deoarece adera usor cu ajutorul adezivului mastic poliuretanic. Precum orice suprafata din piatra naturala, poate fi impermeabilizata pentru a capata un plus de rezistenta si totodata pentru a fi mai usor de curatat in mod repetat, deoarece astfel se impiedica depunerea petelor si dezvoltarea mucegaiului sau a igrasiei.

Datorita acestei posibilitati, a impermeabilizarii, ardezia flexibila constituie un material grozav si pentru spatii in care umezeala este sporita, ca in cazul salilor de baie sau spatiilor exterioare. Impermeabilizata, rezista foarte bine indiferent de starea vremii si de umiditatea la care este expusa. In plus, poate fi achizitionata in doua variante de design: opaca sau translucida. Ambele sunt disponibile pe Piatraonline.ro, care le poate livra oriunde in tara in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Ardezia flexibila SKIN: un material premium sau un material accesibil pentru orice buzunar?

Desi nu este unul dintre cele mai scumpe materiale de pe piata, pretul ardeziei flexibile nu este nici unul foarte mic, acest material incadrandu-se in categoria de pret medium high. Avantajul sau este insa ca pretul manoperei este foarte redus, datorita complexitatii mici, asa ca investitia este una obisnuita, calculata in ansamblu. Poate fi montata chiar si fara ajutorul specialistilor pe anumite suprafete regulate, asa ca poti face economie din acest punct de vedere. In plus, adezivul folosit nu este nici el unul costisitor, iar timpul de montare este si el foarte scurt, in comparatie cu cel al altor materiale folosite pentru placari.

Pretul ardeziei flexibile SKIN este destul de accesibil pe Piatraonline.ro, in comparatie cu cel la care o comercializeaza alti furnizori. Daca vrei sa o folosesti pentru placarea pieselor de mobilier, cel mai indicat ar fi sa apelezi la compania de la care ai achizitionat respectivele piese de mobilier, pentru ca aplicarea ardeziei sa nu afecteze functionalitatea acestora si totodata pentru ca placile sa corespunda cu exactitate dimensiunilor mobilierului. Blaturile pentru birouri sau pentru mesele de bucatarie pot fi insa fatetate cu usurinta chiar si de catre amatori, insa pentru fixarea placilor de ardezie pe suprafete din PAL sau MDF ar fi indicat sa folosesti niste prese speciale in timpul lipirii. Aspectul sau texturat o face dezirabila pentru decorarea oricarei suprafete, asa ca din punct de vedere estetic este oricand o alegere foarte buna.

De ce este ardezia flexibila SKIN un material-minune?

Deoarece aceasta poate fi aplicata pe absolut orice suprafata, cu ajutorul adezivului potrivit. Alege un mastic poliuretanic, care are o compozitie neutra ce nu afecteaza suprafetele.

Oferta Piatraonline.ro este destul de variata la capitolul ardezie flexibila, asa ca aici vei putea gasi cu usurinta texturile si patternurile dorite. In plus, preturile practicate de furnizor sunt competitive, asa gasind si cea mai buna oferta.

Mai mult decat atat, produsele companiei sunt accesibile pentru intreaga tara, putand fi comandate online, iar livrarea lor se face intr-un timp foarte scurt: doar 24 de ore.

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!