Cum sa castigi mai mult spatiu in camera copiilor

de Marcel Buciuman in decoratiuni

Cum camera unui copil constituie atat loc de odihna cat si de joaca, ba chiar si de studiu cand copilul mai creste, parintii se confrunta adesea cu problema spatiului insuficient atunci cand se ocupa de amenajarea acesteia. Dificultatile sunt insa si mai mari daca este vorba despre amenajarea unei camere pentru mai multi copii.

Imagini camera copilului

Iata de ce ne-am gandit sa va prezentam solutia aleasa de doi bunici pentru a le amenaja nepotilor un spatiu unic, functional si atractiv pentru zilele cand acestia ii viziteaza: paturi etajate.

Solutia o poate adapta oricine la propriile nevoi, singura conditie fiind sa aiba la dispozitie o camera suficient de inalta.

Intrare camera copiilor

Accesul in incapere se realizeaza printr-o usa culisanta masiva, construita din lemn si tabla refolosita, cu intentia evidenta de a crea inca de la intrare o atmosfera relaxanta de tabara.

Pasind in interior ne intampina un sistem de paturi suprapuse dispuse ingenios astfel incat spatiul sa para cat mai amplu iar paturile superioare sa se suprapuna minim peste cele inferioare, evitand starile de claustrofobie.

Paturi etajate

Pat etajat SANDRA Nuc, lemn masiv

Pat etajat pentru copii, lemn

Profitand de inaltimea generoasa a camerei, aproape 4 metri, a fost construita o platforma care adaposteste o zona de lectura, studiu sau joaca, decorata in aceleasi culori vii pe care le regasim si la primul nivel.

Platforma suspendata camera copiilor Scara platforma camera copiilor Platforma camera copiilor Paturi etajate

O balustrada metalica ofera siguranta copiilor atunci cand se afla pe platforma. Intreaga amenajare este una modern-minimalista, cu accente industriale.

Platforma camera copiilor

Si, pentru ca bucuria copiilor sa fie deplina, in curte ii asteapta o terasa cu piscina si un loc unde pot sta seara la gura focului ascultand povestile minunate ale bunicilor.

Terasa moderna din lemn Soba ceramica exterior

Vazand aceste imagini putem presupune ca norocosii nepoti au un motiv in plus sa tanjeasca dupa zilele de vacanta petrecute la bunici.

Foto: Gary Randolph Construction Masterbuilder

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!