Servicii profesionale de curatenie pentru birouri

in Recomandari

Servicii profesionale de curatenie la domiciliu, servicii de curatenie birouri si, bineinteles, servicii de curatare canapele, fotolii si mochete sunt foarte utile si devin din ce in ce mai solicitate in prezent, atat de catre companiile private cat si de catre oamenii obisnuiti.

Curatenie profesionala birouri

De aceasta compania Viva Clean va pune la dispozitie o gama de servicii de curatenie, este extrem de diversificata. Nu va fi nevoie sa negociati mai multe contracte pentru a avea spatiile destinate birourilor companiei dumneavoastra impecabil de curate!

Viva Clean va poate oferi serviciile de curatare pardoseli, servicii de curatare usi (inclusive servicii de dezinfectare a clantelor cu solutii adecvate), curatare ferestre, intrerupatoare si telefoane, servicii de stergere a prafului existent pe mobilierul din birouri cu solutii antistatice, servicii de curatare frigidere, chiuvete, cuptoare cu microunde si toastere. De asemenea, tot compania Viva Clean va mai poate pune la dispozitie si servicii de spalare a geamurilor, a pervazurilor si balustradelor, servicii de aspirare pereti, aerisirea spatiilor si odorizarea lor, curatarea zonei de la intrarea in companie, a zonei destinate receptiei precum si servicii de curatare a scarilor si liftului si multe alte lucruri de acest gen. Toate aceste lucruri au fost incluse in oferta noastra de servicii de curatenie birouri pentru a beneficia de un mediu sanatos si curat atat partenerii dumneavoastra de afaceri cat si salariatii companiei pe care o conduceti! Dupa parerea noastra, imaginea unei companii si un mediu de lucru impecabil de curat si sanatos, sunt lucruri la fel de importante ca si profesionalismul echipei manageriale. "Inca o data am avut noroc!" au spus multe dintre persoanele si companiile private cu care am colaborat!

Care sunt celelalte tipuri de servicii de curatenie pe care compania Viva Clean le-a pregatit pentru actualii si viitorii parteneri de contract?

Servicii de curatare canapele, fotolii si mochete si va mai putem ajuta sa curatati si sa reimprospatati imaginea tuturor canapelelor si fotoliilor din birourile firmei dumneavoastra. Nici curatarea mochetelor nu mai este o problema pentru Viva Clean. Indiferent de modelul lor, Viva Clean are solutii practice si eficiente si pentru astfel de accesorii! De asemenea, Viva Clean va pune la dispozitie si servicii profesionale de curatenie la domiciliu. Daca aveti cateva minute disponibile, va rugam sa accesati site-ul companiei, unde o sa descoperiti toate informatiile necesare care va vor permite sa faceti o alegere corecta si avantajoasa.

Care sunt preturile pentru serviciile de curatenie destinate spatiilor de birouri?

Spre exemplu, pentru spatii de birouri cu suprafata mai mica de 200 mp, costul unui abonament lunar este de doar 300 Lei, fara TVA (frecventa saptamanala). Pentru spatii de birou cu suprafata cuprinsa intre 200 si 500 mp, pretul unui abonament lunar poate varia intre 550 si 800 Lei, fara TVA (frecventa 2 zile pe saptamana).

In situatia in care detineti birouri cu suprafete mari, preturile se vor stabili in functie de suprafata lor, in felul urmator: pentru spatii de birouri care au suprafata cuprinsa intre 500-1000 mp, costul serviciilor noastre de curatenie este de doar 2,5 Lei/mp/luna, fara TVA (frecventa zilnica). Pentru spatiile de birouri a caror suprafata depaseste 1000 mp, costul va fi de 2,2 Lei/mp/luna, fara TVA (frecventa zilnica si curatenie generala lunara inclusa in pret).

Daca astfel de servicii va pot fi utile, formati numarul de telefon afisat pe site-ul companiei Viva Clean 0721 409 502 si unul din colegii nostri va va oferi imediat toate amanuntele necesare pentru incheierea unei colaborari frumoase, inclusiv pe termen lung!

Sursa: Viva Clean

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!