Doua tipuri de hidroizolatii piscine

in Constructii

O balaceala in piscina este cel mai perfect mod de a te racori intr-o zi torida de vara, iar daca v-ati decis ca ar fi timpul sa profitati de un asemenea rasfat, Milucon, prin intermediul expertilor sai, vine sa va ofere aceasta posibilitate. Bine, nu construim in mod neaparat piscine, insa, printre alte tipuri de proiecte, asiguram si cele de hidroizolatii piscine. Acestea fac parte din categoria de izolatii speciale deoarece ele trebuie sa reziste intregii presiuni exercitate de catre volumul considerabil de apa, dar si in timp.

Hidroizolatii piscine

Un sistem de hidroizolatii piscine accesibil, simplu si eficient

In general exista mai multe tipuri de hidroizolatii piscine, insa in functie de constructia acesteia se poate opta fie pentru izolatie cu membrana, fie prin hidroizolare cu beton impermeabil. Ambele metode sunt foarte eficiente insa, daca este sa alegem intre cele doua modalitati, fiecare tip de hidroizolatii piscine are avantaje si unele parti mai putin bune.

Piscinele cu hidroizolare pe membrana sunt cele mai populare deoarece acestea sunt foarte usor de realizat. Membranele folosite pentru izolare sunt realizate dintr-un PVC de inalta calitate, lucru ce le face foarte accesibile. In cazul acestui gen de hidroizolatii piscine singura problema ce poate aparea este la modul de imbinare intre foliile de izolare. Insa, datorita tehnicii de lipire la cald sau cu rasini epoxidice, situatiile nedorite sunt foarte rare. Membrana folosita la acest tip de hidroizolare este una suficient de rezistenta pentru a putea face fata solicitarilor ce pot aparea la un volum de apa prezent intr-o piscina personala. Evident, trebuie tinut cont si de faptul ca in cavitatea izolata din punct de vedere hidrologic, urmeaza sa fie plasata sau construita piscina, asa ca nu vorbim despre o expunere directa a unei hidroizolatii piscine cu membrana la forta de presiune. Sistemul cu membrana este recomandat asa cum probabil ati constatat in cazul piscinelor construite, insa, chiar si daca doriti sa amplasati una din fibra de sticla sau din PVC, va recomandam acest tip de hidroizolare.

Hidroizolatii piscine

Sistem de hidroizolatii piscine pentru cei ce vor multa apa

Ei bine, atunci cand vorbim despre piscine cu o capacitate mare sau chiar un bazin olimpic sau un strand, lucrurile stau total diferit. Sistemul de hidroizolatii piscine cu beton impermeabil este cel mai eficient deoarece poate face fata mult mai bine presiunii exercitate de un volum considerabil de apa (100.000 – 1.000.000+ Litri) fara a avea probleme. Acest sistem de hidroizolatii piscine cu beton impermeabil este unul mult mai costisitor fata de cel cu membrana, insa ofera marele avantaj ca exista posibilitatea formarii piscinei sau a bazinului inca din etapa de constructie. De asemenea, pentru ce ce vor forme mai speciale, acest sistem de hidroizolatii piscine ofera efectiv un infinit de posibilitati.

Asadar, daca tot vine vara si nu ai chef de manele, miros de shaorma si oameni de proasta calitate, de ce sa nu te bucuri de o balaceala pe cinste alaturi de prieteni si cei dragi, iar daca mai adaugam si un gratar, parca deja vorbim de atractie. Asadar, te invitam sa vizitezi siteul www.hidroizolatii-terase.ro pentru a afla mai multe despre cum poti avea propria piscina.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!