Amenajari interioare in stil marin

in decoratiuni

Pentru a intampina vara intr-un mod placut, va propunem o serie de amenajari interioare si decoratiuni in stil marin.

Amenajari interioare stil marin

Stilul marin in amenajari interioare propune incaperi luminoase si nuante de culori unde predominante sunt: albul, albastrul, nuantele de bej natur, cu accente de gri sau rosu.

Aspectul acestui stil este inspirat de mari si oceane, dar si de porturile de la tarmul acestora.

Aceasta modalitate de amenajare va evoca o senzatie placuta de lumina si deschidere, prin materiale naturale precum bumbac, ratan, sfoara sau imprimeuri cu scoici sau mesaje specifice.

De asemenea in stilul marin se utilizeaza din abundenta elementele din lemn in nuante cat mai naturale. Puteti adauga lemn intr-o incapere prin intermediul tabliilor de pat, masutelor de cafea sau a barnelor decorative pentru tavan.

Felinare ratan Felinare ratan

Printre cele mai versatile decoratiuni pentru interior, se afla pernele decorative, care pot fi schimbate foarte usor atunci cand doriti sa reamenajati. Puteti achizitiona perne noi sau puteti pur si simplu inlocui fata de perna.

De asemenea puteti cauta colectii de decoratiuni in stilul marin pentru a completa imaginea de ansamblu.

Amenajari in stil marin

In amenajarea de mai sus putem observa cum imbinarea dintre pernele decorative si draperia din aceeasi gama este completata foarte bine de un fotoliu din ratan, cufarul marinaresc albastru marin si o oglinda care simuleaza hubloul unui vapor.

Un detaliu specific unei amenajari interioare in stil marin, il constituie utilizarea felinarelor. Puteti opta pentru felinare albe din metal ori felinare din ratan sau lemn pentru a accentua aspectul natural.

Felinare ratan Felinare ratan Felinare ratan

Pentru cei mai non-conformisti dintre noi, o idee foarte indrazneata poate fi decorarea baii in stil marin. Desigur trebuie sa luam in calcul si o eventuala modificare mai costisitoare, in cazul in care veti dori sa reamenajati in alt stil.

Cu toate acestea imaginea de mai jos ne demonstreaza ca efortul este binemeritat. Oglinda cu rama supradimensionata in forma de hublou si mobilierul suport pentru lavoar, baituit in doua straturi de culori diferite pentru a accentua aspectul Vintage, metamorfozeaza o baie obisnuita si o transforma intrun spectacol oceanic.

Felinare ratan

Pentru iubitorii acestui stil, dar nu numai, speram ca sugestiile si imaginile de mai sus sa fie o sursa de inspiratie in viitoarele proiecte de bricolaj sau reamenajare.

Sursa: AA Design Interior

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!