Curatarea canapelei si fotoliilor

in Recomandari

Desi curatati canapele si fotoliile in mod obisnuit, la o anumita perioada de timp, cel putin o data pe an, este util ca ele sa beneficieze de o curatare profesionala si in profunzime. Aceasta pentru ca desi le aspirati si le curatati cu diverse produse de curatare, exista bacterii care raman in profunzimea materialelor iar unele pete, daca insistati asupra lor, pot degrada tesutul materialului din care este confectionata canapeaua. Produsele de curatare uzuale pot degrada integritatea canapelei sau o fotoliului, iar uneori o banala pata se poate arata a fi mai greu de inlaturat.

Curatarea canapelelor

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si dorim sa va scapam de aceasta grija pentru ca dumneavoastra sa va ocupati de planurile dragi in liniste. Pentru curatarea canapelei si fotoliilor este necesar un timp destul de indelungat, un timp pe care puteti sa-l folositi pentru dumneavoastra. Pentru aceasta, Max Cleaning a format o echipa care sa va ofere eficienta si performanta in curatarea canapelelor si fotoliilor prin utilizarea unor metode moderne, printr-un proces de curatare atent si prin utilizarea substantelor specifice fiecarui tip de material.

Curatare profesionala canapele si fotolii

O curatare realizata in mod profesional va va ajuta sa scapati de bacteriile si praful din canapea si fotoliu, pe care zilnic le aducem de afara. Dupa curatarea canapelei si fotoliilor, aspectul acestora va fi vizibil imbunatatit.

Angajatii Max Cleaning au fost instruiti sa curete orice tip de material din care canapeaua sau fotoliul au fost confectionate. Nu va trebui sa va faceti griji daca materialul este mai sensibil sau pata mai greu de curatat. Noi avem metodele necesare si vom aplica tratamentul de care are nevoie orice pata pentru a fi indepartata. Vom mentine integritatea mobilierului si vom curata cu grija fiecare parte din acesta.

Max Cleaning va pune la dispozitie si alte servicii, stiind ca necesitatile dumneavoastra se intind pe un palier mai larg. Venim in sprijinul dumneavoastra si cu serviciul de curatare mocheta si curatare tapiterie auto. Stim cat de dificil este sa cureti o mocheta si cate bacterii si cat praf ascunde, de aceea am creat si acest serviciu pentru a va usura munca.

Chiar daca la prima vedere fotoliile si canapelele ofera un decor placut camerei, acestea ascund praf si alte bacterii care cu timpul pot degrada culoarea si aspectul lor. Este timpul sa lasati aceasta problema in grija noastra, iar noi va garantam rezultate deosebite oferite de echipa noastra, care va actiona in urma studiului materialului si a diverselor pete care pot fi pe canapea sau fotoliu.

Metodele de spalare si de igienizare au efecte de durata si vor reda aspectul initial al unei caanpele curate sau al unui fotoliu curat. Pentru a pastra curatenia canapelei si a fotoliului, procesul de spalare si curatare profesionala trebuie repetat cam de doua ori pe an.

Nu va mai fi nevoie sa duceti grija unei pete pe care nu o puteti indeparta. Apeland la serviciile noastre profesioniste, aceasta grija va fi data uitarii. Produsele pe care le folosim sunt atent alese pentru a nu decolora si pentru a nu deteriora materialul canapelei.

Avantajele pe care Max Cleaning vi le ofera sunt indepartarea petelor dificile, curatarea in profunzime a tesaturilor, revigorarea culorilor, eliminarea riscului de toxicitate si alergii si un parfum placut in urma procesului de spalare si curatare.

Max Cleaning este firma care va ajuta sa uitati de grija curatarii canapelei si a fotoliului, oferindu-va servicii de calitate la preturi reduse adaptate nevoilor clientului nostru. Nu ezitati sa ne contactati!

Sursa: Max Cleaning

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!