Casa noastra cea de toate zilele - construieste-o cu o firma de incredere

in Diverse

Dincolo de diferentele noastre in practici sau infatisari, ceea ce avem cu totii in comun este interesul deosebit pe care il acordam locuintei. De la aspecte fundamentale ce tin de structura, pana la detalii ce dau nuantele, fiecare vrea sa isi lase amprenta in planurile ce vizeaza spatiul unde se desfasoara cea mai mare parte din viata sa.

Casa noastra

Cum si daca viziunea se materializeaza intocmai, este un aspect dincolo de controlul nostru, caci aici intervine elementul exterior - specialistul in domeniu la care apelam.

Astfel, ne punem increderea ca altcineva va intelege ceea ce ne dorim si va transforma in realitate ideile noastre. Acesta aduce un bagaj de cunostinte care ne ajuta sa castigam timp si bani facand in locul nostru alegerile potrivite. De la materiale la ferestre si usi, de la instalatii sanitare si electrice la vopsele si podele, ne confruntam cu o gama larga de optiuni, iar provocarea zilelor noastre, mai mult ca dobandirea resurselor, este actul propriu-zis de decizie.

Ca vorbim de un arhitect, de o firma de constructii, de tamplari, instalatori sau furnizori de materiale, acestia trebuie sa stie, mai presus de toate, sa asculte si sa inteleaga nevoile clientului. Intr-o lume in care serviciul risca sa devina industrializat, asemeni unui produs pe banda rulanta, opiniile oamenilor despre colaboratorii lor devin elementul care face diferenta.

Firma incredere

Plecand de la acest rationament, proiectul international Firma de Incredere pune la indemana noastra o platforma sub forma unei baze de date, unde se gasesc firmele care au fost verificate cu ajutorul unui algoritm ce functioneaza pe baza unui coeficient de opinie. Astfel, gasim cu usurinta acei intreprinzatori romani care nu au comentarii negative in mediul on-line.

Participanti la acest proiect pot fi recunoscuti dupa autocolantele aplicate pe geamurile masinilor sau ale sediilor lor, dupa certificatul onorific acordat de Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor si mai ales dupa logo-ul pe care il pot aplica pe carti de vizita, pe contracte sau pe site-urile proprii.

Proiectul a aparut in Polonia in 2013 si pana in prezent s-a extins in 7 tari europene. In Romania a intrat la finalul lui 2015 si spera sa adune in cadrul sau cat mai multi aplicanti pentru a putea pune la dispozitia romanilor o baza de date cat mai stufoasa cu cei care si-au castigat, statistic vorbind, titlul de Firma de Incredere.

Autor: Diana Tanase

Sursa: Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!