Canapeaua, o solutie?

in Recomandari

Cu totii avem in casele noastre cel putin o canapea. Unii o avem pentru ca ne place cum arata, pentru ca se potriveste de minune cu restul camerei. Altii o preferam pentru ca avem nevoie de spatiu si de o alternativa de dormit. Si motivele pot continua.

 

 

Canapea Twist
Canapea Twist - domafon.ro

 

Esential in aceasta discutie este sa gasim argumentele pentru care o canapea poate fi o solutie nu doar de design interior, ci si una de sporire a confortului unui camin.

 

O canapea nu e doar o piesa de mobilier decorativa. Nu este si nici nu ar trebui sa fie. Rolul acesteia este de multa vreme extins si este o alegere din mult mai multe considerente. Canapelele sunt o solutie de eficientizare a spatiului. Sunt mult mai mici decat un coltar (in plus, pot fi concepute si modular) si au beneficiile unui pat cu avantajul suprem de a putea fi stranse. Marea lor majoritate au si spatiu de depozitare.

 

Varietatea de modele disponibile la DOMAFON va ajuta in identificarea cu usurinta a nevoilor reale pe care le aveti si in adaptarea acestora la un produs care sa le intruneasca pe toate. Retineti doar ca bunul gust, calitatea materialelor folosite si optimizarea nevoilor noastre sunt elementele cheie in alegerea corecta a unei canapele.

 

Canapea extensibila Open
Canapea extensibila Open - domafon.ro

 

Cu alte cuvinte, puteti alege intre canapele clasice, canapele ergonomice, modulare sau canapele special create pentru dormit. Mai mult, paleta foarte diversificata de materiale din care poate fi confectionata o canapea e un atu major in alegerea acesteia. O puteti adapta cu usurinta oricarui stil de amenajare si oricaror nevoi secundare, de genul rezistenta la murdarie sau usurinta in curatare.

 

Nu mai vorbim de faptul ca la DOMAFON va puteti alege o canapea care sa se asorteze perfect cu draperiile sau micile decoratiuni din camera, daca asta va doriti.

 

Pe scurt, o canapea e cu adevarat un instrument de sporire a confortului intr-un camin cata vreme e aleasa in functiile de nevoile noastre si realizata la standardele de calitate care sa ne asigure confortul dorit.

 

Pentru mai multe detalii si pentru a fi mereu la current cu ofertele si pro motile noastre, va asteptam in sowroomul DOMAFON (in Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 6) sau pe www.domafon.ro.

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!