Interioare cu fier forjat

in Decoratiuni

Am tot adus in discutie subiecte legate de unicitatea caminelor noastre, de felul in care reusim sa transmitem idei si sentimente prin decorul casei noastre. Iata-ne ajunsi si la momentul in care incercam sa creionam impreuna un decor inedit ce are la baza elemente din fier forjat.

Cu toate ca pare a fi o adevarata provocare, amenajarea unui interior cu mobilier si accesorii din fier forjat nu e chiar atat de dificila si solicitanta. Hai sa vedem cum ne-am putea juca!

Incepem prin a mentiona ca un asemenea interior va fi unul elegant si primitor, dar simplu si compact. Fierul forjat are marele avantaj de a transmite note clasice, sobre, chiar daca rezultatul final in incapere va fi unul plin de culoare, vesel, armonios. Mai mult, ne folosim de regula "ce-i prea mult, strica" si nu exageram din cale afara cu elementele din fier forjat.

O zona perfect pliabila pentru fierul forjat este spatiul de servit masa sau diningul. Optam pentru setul de masa cu scaune Karin.

Set masa si scaune lemn si fier forjat

Set masa si scaune din fier forjat Karin - domafon.ro

Combinatie perfecta intre lemn si fier forjat! Accesorizam scaunele cu perne in culori tari daca preferati un spatiu viu, animat sau in culori neutre (bej, culoarea nisipului, maro etc.) daca va place mai mult un ambient calm, clasic. Nu uitam nici de o fata de masa in ton cu restul decorului si eventual, de o vaza simpla din sticla pentru flori.

Continuam ideea de amenajare cu o masa in zona de living, micuta si cocheta. Ca sa pastram linia, ne orientam catre masa rotunda Karin. Un model simplu si elegant, din fier forjat si sticla.

Masuta fier forjat Karin

Masuta din fier forjat si sticla Karin - domafon.ro

Tot in zona de living aducem nota romantica a fierului forjat si la ferestre, folosindu-ne de unul din modelele de galerii pe care le gasim tot la www.domafon.ro.

Galerii din fier forjat

Galerii din fier forjat - domafon.ro

Mai departe, urmatoarea oprire: dormitorul. E nevoie de putin curaj si ceva creativitate pentru a contura incaperea destinata odihnei si relaxarii intr-o adevarata oaza de liniste. Fara sa stam prea mult pe ganduri, alegem un pat cu baldachin din fier forjat ca punct esential al dormitorului si o comoda simpla care sa completeze "peisajul".

Pat din fier forjat

Pat din fier forjat cu baldachin Roma - domafon.ro

Restul mobilierului ramane la alegerea fiecaruia cum il contureaza. Totusi, liniile simple, materialele si culorile potrivite fierului forjat sunt conditii necesare pentru un decor complet armonios. Un mobilier din lemn, in nuante de fag, stejar sau castan ar putea fi o varianta. Nu uitati de galeriile pentru perdele si draperii!

Si iata cum in cativa pasi simpli am reusit sa aratam ca fierul forjat poate fi oricand o optiune pentru decorul interior, de la living pana in dormitor. Lasa-te inspirat si de restul produselor din fier forjat pe care le gasesti la Domafon si gaseste-ti propriul stil de amenajare! Vei fi surprins de cat de frumos poate arata!

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!