Bine echipat pentru zapada si gheata (P)

in Ghid Practic Gradina

Zapada si gheata sunt bucuriile iernii, daca sunt la locul lor. Nu si pe pavaj, in parcari si pe trepte. In aceste locuri, frumusetea alba si inghetata nu este binevenita, fiind curatata imediat ce isi face aparitia.

Acest lucru este acum foarte usor cu lopetile de zapada combisystem GARDENA si cu spargatorul de gheata combisystem GARDENA. Si pentru ca proprietarii de case si gradini sa aiba mereu zapada si gheata sub control, acum exista o coada de aluminiu combisystem-ergoline GARDENA pentru ambele unelte de iarna.

O paleta de plastic, foarte usoara si rezistenta, proprietati de alunecare si unghi de actionare ideale pentru rezultate de curatare perfecta, acestea sunt caracteristicile lopetilor de zapada combisystem GARDENA cu deschiderea de 40 sau de 50 de centimetri. Ambele dimensiuni de lopata sunt disponibile in varianta cu muchie de plastic foarte rezistenta la suprafete abrazive si flexibila, precum si in varianta cu muchie cu profil de aluminiu. Muchia de plastic este ideala pentru curatarea silentioasa a zapezii de pe toate suprafetele, mai ales de pe teren denivelat (de ex. piatra naturala sau pavaj). Muchia cu profil de aluminiu este potrivita pentru suprafetele netede (cum ar fi cimentul si asfaltul). Muchiile largi ale paletei lopetii de zapada asigura ca zapada ridicata nu cade prin lateral, iar structura foarte neteda a suprafetei paletei previne aderarea zapezii.

Lopata zapada Gardena

 

In locurile in care zapada este batatorita sau unde se formeaza gheata, noul spargator de gheata combisystem GARDENA cu lama sa de aliaj din otel elastic, foarte rezistent, este in elementul sau. O lovitura puternica si pericolul de alunecare este deja indepartat.

Spargatoarele de gheata sunt disponibile in variante cu latimea de 15 si 30 de centimetri si sunt foarte potrivite si pentru indepartarea murdariei rezistente din restul anului.

Lopata gheata Gardena

 

Coada de aluminiu combisystem-ergoline GARDENA are, de asemenea, multiple intrebuintari. Avand lungimea de 130 de centimetri si un loc de prindere rotunjit la capatul manerului, care impiedica alunecarea mainii, este ideala din punct de vedere ergonomic pentru unelte de iarna combisystem. Cu toate acestea, coada poate fi utilizata la fel de bine cu toate celelalte unelte combisystem marca GARDENA.

Cozi unelte Gardena

 

Puteti vizualiza intreaga gama de produse GARDENA accesand www.gardena-shop.ro

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!