Articole de iarna pentru gradina de la Gardena (P)

in Recomandari

Lunile de iarna reprezinta pentru iubitorii de gradinarit o perioada de relaxare. Acest lucru este insa doar partial adevarat. Intr-adevar, iarna sarcinile din gradina sunt reduse insa plantele de interior si cele perene necesita, in continuare, atentie.

 

 

Totodata, caderile masive de zapada si depunerile de gheata necesita sa fie indepartate. In sezonul rece, proprietarii de curti si gradini trebuie sa aibe in vedere, acolo unde este cazul, si pregatirea lemnelor pentru incalzirea sobelor si a semineelor.

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa se ia in calcul curatenia si pregatirea curtii si a gradinii pentru Sarbatorile de iarna.

 

GARDENA produce si comercializeaza unelte de iarna, topoare, fierastraie, sisteme cu curatare-spalare si multe alte produse utile in aceasta perioada si nu numai.

 

Gama de unelte de iarna GARDENA este extrem de utila atunci cand este frig afara si cand aveti nevoie sa mentineti drumurile si caile de acces curate de zapada si de gheata.

 

Gradina iarna

 

Produse de calitate, topoarele GARDENA sunt robuste, durabile, potrivite pentru orice activitate - taiere, retezare, despicare si cioplire- dar, in acelasi timp, usor de folosit.

 

Topor Gardena

 

GARDENA ofera o gama impresionanta de produse de curatare conectate la apa pentru diverse activitati gospodaresti: spalarea ferestrelor, masinii, podelelor, aleilor, uneltelor de gradinarit etc.

 

Sisteme curatare

 

Pentru gradini/plante verzi si rezistente cat mai mult timp GARDENA recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante si gazon.

 

Fertilizatori Gardena Pentru informatii suplimentare despre produsele COMPO puteti accesa www.mdx.ro.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!