Cum obtii un design interior indraznet?

in decoratiuni

Te-ai saturat de canapele banale, de pereti fara viata si un covor anost asezat constiincios prin fiecare camera. Nu mai vrei sa vezi nici lustre trase parca la xerox peste tot si cu atat mai putin piese de mobila identice, facute in serie si gasite in sute de mii de case.

 

 

Design de interior indraznet

 

Tanjesti dupa unicitate, dupa un stil care sa te reprezinte si care sa fie potrivit pentru tine si casa ta. Nu vrei un camin standard, nu vrei culorile tipice alese si nu vrei o casa plictisitoare.

 

Dar cum obtii asa ceva? Cum sa te asiguri ca in final vei avea o casa exact pe gustul tau?

 

1. Nu te multumi cu produse standard!

 

Vrei o locuinta care sa iasa din comun? Atunci in mod sigur nu o vei obtine cu folosind produse comune. In loc sa te indrepti spre un magazin mare de mobila, mai bine documenteaza-te cu privire la produse cu stil realizate de designeri si arhitecti autohtoni, care ofera piese unice si indraznete.

 

Cateva sugestii:

 

Happy Lamps ale arhitectului Eliza Tirziu.

 

Happy Lamps - arhitect Eliza Tirziu

 

Cu o forma unica si culori vibrante, aceste corpuri de iluminat te vor cuceri si vor aduce un strop de indrazneala si farmec casei tale.

 

"Am dorit sa cream un corp care sa se poata integra in multe tipuri de amenajare si spatii dar care sa aiba personalitate si sa se faca observat. Noi speram ca am reusit si ca avem niste corpuri care pigmenteaza orice spatiu interior.” Eliza Tirziu

 

Obiecte de mobilier realizate de designer Madalina Mihailovici.

 

Mobilier designer Madalina Mihailovici

 

Pentru un design interior cu personalitate ai nevoie de mobila indrazneata iar Madalina Mihailovici poate fi raspunsul la dorintele tale.

 

Lampa NOD a arhitectului Victor Carp.

 

Lampa NOD - arhitect Victor Carp

 

Aceasta lampa va aduce un plus de personalitate oricarui spatiu, datorita aspectului sau slefuit si bine gandit.

 

"NOD este un corp de iluminat ce se integreaza bine in spatii diferite precum cele traditionale, moderne sau contemporane, comerciale sau rezidentiale. Realizat din elemente ce se imbina intre ele, asamblarea acestuia nu necesita folosirea aparatelor electrice, ori a modalitatilor de prindere prin cepuri si suruburi." Victor Carp

 

2. Apeleaza la specialisti!

 

Poate consideri ca nu are rost sa apelezi la un designer de interior pentru a avea locuinta de vis insa adevarul este ca un spatiu amenajat de catre un specialist nu poate fi comparat cu unul amenajat de catre o persoana fara cunostinte de design. Designerul stie sa experimenteze cu stiluri, texturi si culori pentru a-ti oferi acea casa cu design interior indraznet, pe care o visezi. Ca atare, daca iti doresti un design interior indraznet trebuie sa indraznesti sa fii non-conformist!

Sursa: ZoneDeco.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!