20 de ani garantie pentru sistemele de incalzire in pardoseala (P)

in Ghid Practic Casa

Amass este locul unde veti sti ca ati ales solutia perfecta pentru casa dumneavoastra. Suntem siguri de acest lucru deoarece calitatea produselor pe care le oferim este garantata chiar si pe o perioada de 20 de ani pentru sistemele de incalzire in pardoseala electrice cu cablu special.

 

 

Incalzire in pardoseala electrica Heatcom este producator danez de sisteme termice electrice cu o lunga experienta in acest domeniu. Tocmai de aceea garantia de 20 de ani este chiar un beneficiu real daca stam sa comparam cu ce pot oferi alte firme din tara noastra pentru produse similare.

 

Suntem singurii importatori de echipamente de incalzire in pardoseala care ofera o astfel de garantie cu o acoperire reala data de producator si de calitatea productiei care este in facuta in Danemarca. Insa, inainte de orice, oare cat de importanta este garantia in cazul unei astfel de instalatii?

 

Trebuie avut in vedere faptul ca aceste cabluri de incalzire in pardoseala sunt pozitionate fie sub pardoseala finita existenta (adeziv gresie si parchet), fie ingropata in sapa pardoselii. Este important faptul ca orice interventie de reparare a defectiunilor sa nu includa si indepartarea totala sau partiala a straturilor superioare de pardoseala, depistarea zonei de defectiuni facandu-se local (10-15cmp) cu echipamente cu ultrasunete si depistare termica, service-ul fiind asigurat de AMASS.

 

Calitate si rezistenta in timp pentru sistemele de incalzire in pardoseala

 

Deoarece aceste cabluri sunt prevazute cu invelisuri de rezistenta crescuta din PVC, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste rezistenta acestora la factori mecanici sau de presiune datorata obiectelor plasate pe pardosea. De asemenea, pentru a spori gradul de rezistenta la uzura mecanica, toate cablurile sunt prevazute cu invelisuri interioare din silicon si fibra de sticla. Astfel, este sporita in mod considerabil rezistenta intregului sistem de incalzire in pardoseala, adaugandu-se sporirea elasticitatii cablului si rezistenta lui in timp la torsiune si intindere.

 

Spuneam mai devreme ca in Romania suntem singurii importatori de echipamente de incalzire in pardoseala fabricate in Danemarca si care ofera garantie de pana la 20 de ani pentru produsele noastre. Acest lucru nu inseamna doar ca timp de 20 de ani vom veni sa reparam orice defectiune, ci mai exact inseamna ca solutiile oferite de noi sunt concepute sa functioneze ireprosabil pentru o lunga perioada de timp fara a fi nevoie de interventii (80 de ani).

 

Sfaturi pentru o durata de viata cat mai lunga a sistemelor de incalzire in pardoseala

 

Pentru a putea beneficia de sistemele noastre de incalzire in pardoseala pentru o perioada de timp cat mai lunga, trebuie sa tineti cont de indicatiile producatorului privind pregatirile necesare ale suprafetei pe care urmeaza ca sistemul de cablu de incalzire sa fie montat dar si procedurile corecte de montare. Distanta la care trebuiesc montate cablurile pentru a beneficia de un randament bun dar si de o lunga durata de exploatare se poate obtine simplu impartind suprafata camerei la lungimea cablului. Astfel, pentru o suprafata de 24 m2 , in cazul utilizarii unui cablu de 18 metri, distanta dintre cabluri va fi de aproximativ 133 centimetri.

 

Insa, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate, consultati echipa noastra de experti ce va stau la dispozitie pentru acest gen de solicitari. Pentru asta, puteti vizita siteul nostru, www.amass.ro, locul unde puteti afla toate detaliile despre gama de produse destinate pentru incalzire in pardoseala, solutii pentru topirea zapezii si a ghetei de pe acoperisuri dar si sisteme anti-inghet pentru tevi si conducte.

 

Va asteptam sa experimentati caldura si calitatea produselor noastre!

Sursa: Amass

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!