Echipamente si materiale pentru ingrijirea gazonului (P)

in Ghid Practic Gradina

Toti proprietarii de curti viseaza la un gazon uniform. Aerarea, tunderea, irigarea si aplicarea de ingrasamant gazonului sunt etape importante pentru a asigura rezistenta lui pe o perioada cat mai indelungata.
 

 

 

Trimmere gazon Gardena

 

Uneltele si produsele GARDENA, echipamente inovatoare de la foarfece de iarba si electrice pana la masini manuale de tuns iarba, masini electrice si turbotrimere dar si aeratoare si dispozitive de imprastiere, sunt extrem de utile pentru ingrijirea corecta a gradinii.

 

Masini de tuns gazonul Gardena

 

Foarfeci iarba Gardena

 

Totodata, computerele de apa si timerele GARDENA stabilesc un nou standard in ceea ce priveste usurinta in utilizare si optiunile flexibile de programare. De la varianta simpla, cu programatorul conectat la robinet pentru controlul unei singure linii de irigare pana la sistemele de irigare extinse, cu mai multe linii, GARDENA ofera solutii de irigare pentru gradini de orice forma, de la suprafete patrate si dreptunghiulare, pana la suprafete neregulate sau sisteme de udare a plantelor inalte.

 

Aspersoare Gardena

 

Mai mult, pentru gradini verzi si rezistente cat mai mult timp GARDENA recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante si gazon.

 

Fertilizatori pentru gazon COMPO

 

Produsele GARDENA si COMPO pot fi gasite in showroom-ul (cu vanzare) din Bucurs?ti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni - Vineri 8.00 – 16.30 si online accesand site-urile: www.mdx.ro sau www.gardena-shop.ro

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!