5 solutii ingenioase pentru gradina ta

in Gradina flori de apartament

Gradina devine elementul central al primaverii. Decorarea gradinii poate fi o experienta deconectanta, amuzanta si placuta. Este oportunitatea ideala in care putem fi creativi si sa ne bucuram de frumusetea naturii. Labirinturi verzi, alei inconjurate de plante colorate, fantani de apa, copacii frumos infloriti, liniste si relaxare - cam asa se descrie atmosfera gradinii dorite. Suna totul perfect.

 

 

Dar ce se intampla cand nu ne putem relaxa in propria curte de privirile curiosilor? Cand cainele distruge florile proaspat plantate? Cand dorim ca anumite spatii din curte sa arate ingrijite si sa ascundem anumite obiecte inestetice? Cand buruiana creste printre plante si nu avem suficient timp sa le ingrijim?

 

Specialistii din domeniul curtii si gradinii de la Tenax au gasit solutii ingenioase pentru toate aceste provocari.

 

1. Paravanul decorativ care asigura intimitate in propria curte

 

Paravan TexStyle
Paravan TexStyle

 

Un aspect important al gradinii tale este dat de delimitarea intimitatii. Adesea, privirile curiosilor ne deranjeaza si creeaza o stare de disconfort. In acest caz, specialistii ne recomanda sa utilizam plase pentru protectie vizuala. Sunt ideale pentru orice tip de spatiu si usor de montat. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele: aspect de bambus, salcie sau trestie si culori potrivite oricarei gradini: gri, maro si nuante diferite de verde.

 

2. Gardul viu Divy cu aspect decorativ

 

Gard Divy Laurus
Gard Divy Laurus

 

O tendinta in designul gradinii este data de gardul decorativ, ce se infatiseaza printr-un aspect natural de plante si intr-o paleta cromatica bogata de verde. Acest produs ofera un decor perfect atat din interiorul, cat si din exteriorul gradinii, iar verdele rezista pe toata durata anului.

 

3. Paravanul din plante pentru balcoane atractive

 

Paravan Divy Simple
Paravan Divy Simple

 

Paravan Divy Hedera
Paravan Divy Hedera

 

Balconul devine mai cochet, mai vesel si mai bine organizat prin fixarea plasei speciale de protectie vizuala. Un balcon ingrijit si plin de flori colorate, creeaza un aspect placut al casei tale. Paravanul din frunze este ideal pentru balustrade, terase, chioscuri, balcoane, potrivindu-se oricarui anotimp. In functie de preferintele tale, ai posibilitatea sa alegi tipul de decor al frunzisului plasei: arbusti, artar rosu, iedera, chiparos sau lemn de padure.

 

4. Plase pentru gradini ingrijite fara eforturi

 

Plasa Green Cover
Plasa Green Cover

 

Este foarte dificil sa pastrezi o gradina perfect ingrijita, fara buruieni si cu plante care sa reziste la schimbarile bruste de temperatura. eMenatwork.ro ofera o gama diversa de solutii pentru protejarea florilor si legumelor din gradina ta.

 

Cele 3 produse obligatorii din setul accesoriilor de gradinarit sunt:

 

 

Acestea te ajuta sa reduci timpul de lucru dedicat ingrijirii florilor si al legumelor din gradina ta, contribuind la sanatatea culturilor si cresterea recoltelor.

 

5. Protectie pentru gazon impotriva cainilor

 

Plasa de protectie gazon TR
Plasa de protectie gazon TR

 

De multe ori, cainele este inamicul gradinii: ori face gropi in gazonul proaspat tuns, ori se joaca printre flori si plante, exact cand consideri ca spatiul verde este aranjat perfect. Plasa din plastic cu ochiuri in forma de romb, protejeaza gazonul, impedicand saparea gropilor, fara sa raneasca labutele cainelui. In plus, plasa TR protejeaza gazonul si de formarea de santuri la trecerea autovehicului peste el.

 

Tu, ce produse folosesti pentru decorul gradinii tale?

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!