10 motive sa apelezi la o firma specializata in mutari (P)

in Recomandari

Cumulul de activitati ce presupune schimbarea unui apartament, al unui sediu de firma sau pur si simplu transportul unor piese de mobilier intre 2 adrese locale sau nationale, este un proces obositor, stresant si adesea anevoios, mai ales daca cei implicati nu au experienta in manevrarea bunurilor relocate.

 

 

Firma specializata mutarii

 

Chiar daca exista posibilitatea sa inchiriezi un camion de volum pentru transportul mobilierului, poate chiar si cu sofer, marea problema si principalul obstacol este ca cei mai multi oameni nu stiu sa aseze bunurile astfel incat spatial ocupat sa fie cat mai compact iar mobulierul sa fie in siguranta. Raportul calitate pret trebuie sa fie unul echilibrat, iar comunicarea intre client si prestator sa fie impecabila.

 

Din experientele personale, va recomandam sa apelati la o firma specializata in astfel de operatiuni din mai multe motive. Unele se regasesc expuse mai jos altele tin de alegeri personale:

 

1) Firmele specializate in mutari realizeaza si zeci de operatiuni intr-o singura luna, deci angajatii au experienta si stiu cum trebuie manevrata mobila si orice alte bunuri pentru a nu le deteriora.

 

2) Marfa trebuie bine pozitionata in camion si ancorata corespunzator, astfel incat pe timpul transportului sa nu apara incidente.

 

3) Pentru a se integra in cadrul legal, o companie trebuie sa ofere asigurare pentru bunurile transportate. Cei de la firma de mutari Movingbox.ro, au inclusa in contractual de prestari servicii o astfel de polita de la asiguratorul francez Groupama, in valoare de 20.000€.

 

4) Pretul se calculeaza din faza de proiect, iar clientii stiu de la inceput cat trebuie sa plateasca. Cu alte cuvinte, pretul stabilit initial ramane neschimbat atata timp cat inventarul si conditiile initiale raman aceleasi, chiar daca numarul de curse necesar mutarii este mai mare decat cel estimat initial.

 

5) Firmele de mutari pot asigura si operatiuni auxiliare de depozitare, demontare si remontare AC etc.

 

6) Pentru anumite bunuri grele sau voluminoase sunt necesare echipamente speciale. Ca sa le achizitionati dumneavoastra pentru o singura operatiune nu este cea mai rentabila solutie.

 

7) Clientii sunt scutiti de stres, griji, drumuri inutile dar mai ales de efortul fizic. De obicei, cei care inchiriaza camioane cu sofer pentru transportul de mobila nu ajuta la manevrarea marfurilor, ci asteapta ca acesta sa fie incarcat pentru a merge pana la destinatie. Firmele specializate in mutari se ocupa de toate aspectele de mai sus, inclusiv de manevrarea mobilierului intre etaje, de dezasamblare/reasamblare, pozitionare etc.

 

8) Firmele de mutari asigura de la operatiuni locale si nationale pana la mutari internationale. Ele dispun de flote auto moderne, cu volum variant si dotari specifice (carosate/cu prelate, lift hidraulic pentru obiecte grele etc).

 

9) Materialele de protectie sunt un detaliu extreme de important. Nu doar necesitatea lor este esentiala, dar si modul cum sunt folosite. Daca aceastea nu sunt utilizate corespunzator, mobilierul poate fi deteriorat iremediabil.

 

10) Timpul de lucru este un factor de luat in seama. In aceste vremuri in care viteza joaca un rol important in viata noastra, o mutare pe care o firma specializata o realizeaza in 8-9 ore, dumneavoastra va poate lua 2 sau chiar 3 zile pentru a finaliza operatiunea.

 

Daca inca aveti semne de intrebare despre modul de lucru, materialele folosite sau echipele operationale, va invitam sa accesati contul de Facebook al uneia dintre cele mai recomadate firme de mutari – www.Facebook.com/MovingBox.ro

Sursa: MovingBox.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!