Indepartarea usoara si comoda a zapezii cu ajutorul uneltelor GARDENA!

in Recomandari

Cand spui iarna, spui zapada. Indepartarea acesteia reprezinta pentru majoritatea un factor de stres si mult efort. Totul este mai simplu atunci cand esti echipat corespunzator.
 
Uneltele de iarna GARDENA au fost special concepute pentru a veni in sprijinul utilizatorilor.
 

 

Lopata de zapada GARDENA este ideala pentru deszapezirea suprafetelor si cailor de acces.

 

Lopata zapada Gardena

 

Lama robusta din plastic usor este rezistenta la frig pana la -40°C si sare. Marginea lamei, din plastic dur sau otel inoxidabil, are un unghi perfect care permite curatarea zapezii. Lopata are o margine lata, care asigura stabilitate, si margini inalte, care previn alunecarea zapezii. Zapada nu se va lipi de lopata datorita structurii extrem de fine a acesteia si a nervurilor late care permit alunecarea usoara.

 

Lopata mare de zapada GARDENA este de mare ajutor, mai ales in iernile severe, cu caderi masive de zapada, cand suprafetele de curatat sunt mai mari.

 

Lopata mare zapada Gardena

 

Spargatorul de gheata combisystem GARDENA este instrumentul potrivit pentru locurile cu gheata periculoasa, zapada batatorita sau murdarie persistenta. Tehnologia fiabila garanteaza confortul utilizarii.

 

Spargator gheata Gardena

 

Gama de unelte de iarna GARDENA este extrem de utila atunci cand este frig afara si cand aveti nevoie sa mentineti drumurile si caile de acces curate de zapada si gheata. Lopetile de zapada si racletele sunt de incredere si se potrivesc perfect cu manerul combisystem.

 

Unelte iarna Gardena

 

Accesati www.gardena-shop.ro pentru detalii suplimentare despre gamele GARDENA.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!