De ce sa alegi parchetul triplu stratificat din lemn de stejar

in Ghid Practic Casa

Confortul reprezinta una dintre calitatile definitorii care transforma o casa intr-un camin primitor si cald, intr-un loc in care stau sa se nasca cele mai frumoase si trainice povesti de viata.

 

 

Parchet triplu stratificat din lemn de stejar

 

Cand vine vorba insa despre modul in care alegem sa aducem confortul in locuinta noastra, atunci lucrurile par sa se complice cel putin pentru un novice al designului de interior.

 

Confortul reprezinta imbinarea atenta si corecta dintre practic si elegant, dintre traditional si inedit, dintre original si clasic. Confortul reprezinta rasplata pentru atentia pe care am oferit-o fiecarui detaliu in ceea ce priveste decorarea locuintei.

 

O piesa importanta care ofera confort, calitate, eleganta, stil, locuintei, este reprezentata de parchet. Alegerea acestuia reprezinta o adevarata provocare care poate sa compromita incercarea transformarii unei case in acasa.

 

Parchet triplu stratificat din lemn de stejar

 

Vorbind despre alegeri bine facute, vorbind despre alegeri care sa impresioneze si care sa se defineasca prin eleganta si calitate, trebuie sa aducem in discutie parchetul din lemn triplustratificat. Acesta reprezinta alegerea persoanelor care stiu sa puna pe primul loc buna dispozitia, protectia, sanatatea si zambetul familiei.

 

Cautand o baza solida care sa te convinga ca parchetul din stejar stratificat reprezinta alegerea castigatoare pentru casa ta, iti voi spune ca acest tip de parchet se caracterizeaza prin: trainicie, aspect elegant, ingrijit si atractiv, conducerea uniforma a caldurii si pastrarea acesteia pentru cat mai mult timp, conferind asfel confort si un alint pentru fiecare dintre noi.

 

Parchetul din lemn stratificat de stejar se potriveste perfect atat in casele clasice cat si in cele care vor sa tina pasul cu modernismul. In cursa cu timpul, acest tip de parchet castiga detesat, pastrandu-si neatinse atributele. Optarea pentru un anumit tip de parchet se transforma astfel intr-o alegere pentru o viata si de aceea trebuie sa-i acorzi atentia necesara, indepartandu-te de kitsch, de lucrurile gasite la colt de strada sau de influenta unui pret extrem de scazut.

 

Parchet triplu stratificat din lemn de stejar

 

Stejarul reprezinta un simbol al longevitatii, al uniciitatii si al elegantei. Toate aceste calitati sunt transferate si parchetului stratificat care se transforma intr-o piesa decorativa de rezistenta ce va atrage privirile admirative ale tuturor celor care trec pragul casei tale. Lacuirea si raschetarea reprezinta procese prin care parchetul poate sa-si pastreze aspectul initial chiar si dupa decenii, dand impresia unei alegeri actuale si mereu la moda.

 

In ceea ce priveste partea materiala a lucrurilor, trebuie sa spunem ca balanta calitate-pret este extrem de avantajoasa. Astfel, poti sa te bucuri de calitate la standarde inalte la un pret pe care oricine si l-ar putea permite. Avand in vedere ca investitia este pentru o viata, pretul se va amortiza intr-un timp scurt, producandu-ti o stare de confort psihic, fizic si chiar economic.

 

Este natural, este trainic, elegant, original, este alegerea oamenilor de calitate din intreaga lume, este parchetul care nu trebuie sa fie acoperit cu mochete si covoare ci care trebuie sa fie admirat. Ofera caldura, confort, relaxare si comoditate, iti spune "buna dimineata" si "bine ai revenit acasa" ori de cate ori oboseala, ingrijorarea sau plictisul pun stapanire pe tine. Reprezinta o sursa de zambete, o invitatie la a sta cat mai mult alaturi de persoanele dragi in casa care a reusit sa se transforme pentru tine si familia ta in "acasa".

 

Parchet triplu stratificat din lemn de stejar

 

Site web : www.nikydecor.ro
Telefon : 0722.426.284
E-mail : nikycomstil@gmail.com

Sursa: Niky Decor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!