Confort, calitate, inovatie: TEMPUR!

in Decoratiuni

Cat de important este somnul pentru fiecare din noi? Fiziologic vorbind, un somn adanc si odihnitor inseamna mai multa energie, un sistem imunitar mai puternic, o stare generala mai buna si chiar o viata mai lunga. Repet insa, un somn odihnitor.

 

 

Saltele si perne Tempur
Foto: Tempur

 

Conform studiilor din domeniu, un sfert din populatie nu beneficiaza de un somn confortabil, sanatos, odihnitor. Cauzele sunt multiple: de la evenimentele stresante din viata de zi cu zi, la anxietate si depresie si au ca urmari momentele de adormire cu dificultate, trezirea devreme sau brusca, starile de incordare, de tensiune in intreg corpul. Atunci, ce ne ramane de facut?

 

Raspunsul cel mai la indemana e sa avem grija de sanatatea noastra, sa pretuim importanta somnului in viata. Pentru aceasta, alegerea unei saltele optime si a accesoriilor pentru un somn confortabil si odihnitor este primul pas. De cele mai multe ori pozitiile incorecte adoptate in timpul somnului si datorate in cea mai mare parte saltelei pe care dormim pot fi principala cauza pentru dureroasele afectiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi scolioza, artroza, crampele musculare.

 

Avem deci toate motivele sa fim atenti atunci cand ne alegem salteaua pe care ne petrecem o treime din viata!

 

Functionalitate, confort si estetica produselor - acestea sunt atuurile ce recomanda DOMAFON ca un partener ideal cand vine vorba de amenajarea si decorarea spatiilor interioare. Iar colectia de saltele si accesorii TEMPUR nu face exceptie de la aceste deziderate.

 

Beneficiile de baza ale TEMPUR: confort excelent si sprijin pentru intregul corp, cu o senzatie de fermitate sporita

 

Proprietatile unice de eliberare a presiunii ale saltelelor Tempur asigura mai multa sustinere confortabila pentru intregul corp, permitand o circulatie sanguina superioara. Acest lucru inseamna automat mai putine intoarceri si rasuciri in timpul somnului. Materialul Tempur se muleaza pe forma si pozitia exacta a corpului pentru a oferi gatului, spatelui, umerilor si picioarelor sustinerea de care au nevoie, lasand coloana vertebrala sa se odihneasca in cea mai buna pozitie naturala.

 

Saltelele TEMPUR sunt usor de intretinut, nu trebuie intoarse sau rasucite si pot fi folosite pe o baza de pat reglabila. Husa este detasabila, din velur, si este confectionata din 75% bumbac si 25% polyester, este tratata antimicrobian (pentru a impiedica dezvoltarea microorganismelor si pentru o prospetime sporita), hipoalergenica si lavabila la 60°C.

 

Pentru a veni in intampinarea nevoilor fiecaruia dintre noi de a avea un somn cat mai odihnitor, DOMAFON recomanda cu incredere produsele TEMPUR, de la saltele pana la accesorii. Saltelele si pernele Tempur, caracterizate prin inovatie si confort, preiau forma corpului, oferind o senzatie similara celei de imponderabilitate.

 

Gama de saltele e una foarte variata, adaptabila diferitelor nevoi pe care fiecare din noi le putem avea. Ca indivizi nu suntem la fel, prin urmare avem nevoi diferite.

 

Din gama de saltele TEMPUR avem de unde alege:

 

- Original 15 (doua straturi de 7 cm Material Tempur pentru sustinerea terapeutica a corpului, respectiv 8 cm din spuma poliuretanica pentru un confort optim);

 

- Original 21 (trei straturi de material Tempur, insumand 21 cm, ce elibereaza presiunea si asigura sustinere cu reactie imbunatatita: un strat de 2 cm pentru confort, un strat de 8 cm pentru suport si stratul baza de sustinere din spuma poliuretanica cu rezistenta mare, de 11 cm);

 

- Sensation 19 (o saltea inovatoare de 19 cm care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR).

 

Mai mult, confortul este sporit de pernele TEMPUR, confectionate din materialul unic si original TEMPUR, menit sa asigure confortul si sustinerea excelenta pentru cap si gat in orice pozitie de somn. Sunt special concepute pentru a reduce presiunea exercitata in zona cervicala, ce poate restrictiona circulatia sanguina, cauza durerii sau tulburarilor somnului.

 

Portofoliul produselor TEMPUR include si accesorii pentru calatorie, pentru masina sau chiar pentru bicicleta.

 

Mai multe detalii, caracteristici ale produselor si recomandari puteti obtine in cadrul showroomului DOMAFON (in Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 6) sau online, pe www.domafon.ro.

 

Ofera-ti placerea unui somn confortabil si sanatos! Alege TEMPUR!


Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!