Stofe pentru tapiteria mobilei clasice care alunga monotonia

in Decoratiuni

Monotonie? Lipsa de culoare? Prea mult alb si negru? Atunci da glas dorintelor tale din domeniu designului de interior si bucura-te de o noua infatisare a casei tale, cu ajutorul tapiteriei. E simplu, e atat de simplu incat merita incercat!

Stofe pentru tapiteria mobilei clasice

Noutatea reprezinta negarea monotoniei si oferirea unor noi perspective realitatii. Astfel, dorinta de evolutie si de a fi mereu in pas cu noile tendinte in ceea ce priveste decoratiunile interioare implica acordarea unei atentii aparte stofelor pentru tapiteria mobilei si canapelelor.

Stofe pentru tapiteria mobilei clasice

Noutatea trebuie sa ne reprezinte si casa sau locurile in care alegem sa ne petrecem timpul. Astfel, trebuie sa recunoastem ca, de foarte multe ori, atunci cand mergem in vacanta ne alegem locatia si in functie de hotelurile din zona respectiva. Cautam lux, eleganta si o infuzie de noutate care sa ne castige sufletul.

Atunci cand ne referim la innoirea locuintei, gandul ne fuge la schimbari majore care necesita sume mari de bani. Acest lucru nu trebuie sa fie insa o regula. Pentru persoanele practice si inventive, pentru cei care stiu ca eleganta se naste din lucruri marunte, tapiteria reprezinta alegere ideala care le va ajuta sa-si transforme locuinta sau afacerea intr-o infuzie de bun gust si noutate.

Stofe pentru tapiteria mobilei clasice

Atunci cand ne referim la tapiterie, ne gandim la acele materiale textile, de diferite culori, in diferite modele, clasice sau moderne, cu o consistenta crescuta si o textura placuta la atingere care se pliaza perfect pe orice forma a mobilierului nostru clasic-baroc.

La aceste tapiterii apeleaza toti cei care stiu ca haina poate schimba orice aparitie. Imbracandu-ne mobilierul, canapelele, fotoliile si scaunele in alte haine, mult mai curate, stralucitoare si in ton cu intregul design vom oferi un aer deosebit intregii locuinte. Multitudinea de modele ne ajuta sa ne incadram interioarele intr-un stil care sa ne reprezinte si care sa ofere mai mult rafinament si bun gust.

Stofe pentru tapiteria mobilei clasice

Cu banii pe care ii economisesti poti sa-ti satisfaci o alta bucurie a sufletului pe care sa o savurezi in comoditatea unui nou design interior. Fie ca vrei sa-si infrumusetezi locuinta, pensiunea sau hotelul, tapiteriile din materiale textile reprezinta alegerea ideala. Acestea ofera personalitate si frumusete la cele mai avantajoase preturi.

Stofele prezentate se pot comanda direct de pe site-ul Niky Decor: www.nikydecor.ro

Telefon : 0753.825.347

E-mail : nikycomstil@gmail.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!