Design interior casa in Constanta - Galerie foto

in decoratiuni

Atunci cand vine vorba de distractie, relaxare si timp petrecut intr-un mod placut, mintea multora dintre noi zboara spre mare... Aici, cele mai profunde trairi se contopesc cu misterul iar traditionalul se imbina cu modernul, complotand la crearea unei atmosfere ideale pentru destindere si buna noastra dispozitie.

 

 

Design interior casa in Constanta
Foto: Nobili Interior Design

 

Persoanele care doresc sa se poata bucura in orice moment de o astfel de relaxare si rasfat aleg sa-si achizitioneze o vila in apropierea marii, de ce nu chiar in Constanta.

 

Proiecte design interior case in Constanta realizate de Nobili Interior Design

 

Acest oras reprezinta o imbinare intre bun gust, eleganta si stil, imprimandu-ti o stare de nostalgie si melancolie care te fac sa revii mereu cu drag aici. Decorarea unei vile care se afla in acest oras, ar trebui sa imprumute si din aerul boem care invaluie acest loc. De aceea, multi designeri de interior recomanda persoanelor care simt, nu doar vad, frumusetea si sensibilitatea acestui oras sa se axeze in decorarea casei pe stilul clasic.

 

Design interior casa in Constanta
Foto: Nobili Interior Design

 

Desi multi il considera un stil prea sobru, acesta are menirea de a aduce in prim plan aerul boem de altadata, facandu-te sa te simti personajul principal al unei povesti rupte dintr-o alta realitate. Masivitatea mobilei, rigurozitatea formei, seriozitatea culorii toate acestea reprezinta caracteristici ale clasicismului si in acelasi timp marci ale unei epoci trecute care pote insa renaste in locuinta ta.

 

Design interior casa in Constanta
Foto: Nobili Interior Design

 

Constanta reprezinta doar cadrul povestii, pe cand adevaratul decor il creezi tu, cu ajutorul unui designer profesionist, in interiorul casei sau vilei tale. Fie ca alegi sa-ti petreci aici doar vacantele, fie ca te bucuri de fiecare clipa din viata ta in acest loc special, decorul vilei trebuie sa reprezinte mereu o sursa de admiratie pentru cei care-ti trec pragul si o sursa de relaxare, liniste si visare pentru tine.

 

Design interior casa in Constanta
Foto: Nobili Interior Design

 

Astfel maretia exterioara a unei vile trebuie sa fie completata de eleganta si pretiozitatea unui interior pe masura. De aceea, pentru a ne bucura de un rasfat deplin intr-un loc special ca si Constanta, iti propunem sa apelezi la serviciile unui designer profesinist care va reusi sa imbine sensibitatea locului cu originalitatea dorintelor tale si specificitatea stilului clasic, dand nastere unui design impresionant care te va face sa te simti special.

 

Material realizat cu sprijinul:
Nobili Interior Design
Site: http://www.nobili-interior-design.ro
E-mail: nobilidesign@gmail.com
Telefon: 0720.665.365

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!