Fetele de masa dau eleganta si stil oricarui restaurant - Galerie foto

in Decoratiuni

Atunci cand intram intr-un restaurant ceea ce ne atrage pentru prima data este decorul. Imbinarea culorilor, a formelor, mobilierul ales, modul in care sunt aranjate mesele, totul contribuie la crearea unui ambient ideal care transforma un vizitator reticent intr-un client fidel.

 

 

Fete de masa pentru restaurant
Fete de masa damasc teflonat - Niky Decor

 

Un element foarte important in pictarea decorului ideal al unui restaurant este reprezentat de fetele de masa. Acestea sunt considerate adevarate carti de vizita de care fiecare client in parte tine cont.

 

Astfel, daca esti proprietarul unui restaurant, nu te rezuma doar la alegerea celor mai impunatoare corpuri de mobilier, a celor mai originale culori si in aranjarea meselor in cele mai ingenioase moduri. Pune accent si pe lucrurile mici dar care denota cu adevarat stilul si rafinamentul restaurantului. Achizitioneaza fete de masa de calitate, care sa impresioneze atat prin textura cat si prin frumusete si curatenie.

 

Fete de masa pentru restaurant
Fete de masa teflonate - Niky Decor

 

Atunci cand o persoana alege sa se bucure de ambientul si bucatele unui restaurant, doreste o evadare din cotidian, intr-un loc elegant, stilat, dominat de mult bun gust si curatenie. Daca doresti sa te ridici cu adevarat la inaltimea asteptarilor, nu cauta se epatezi prin forme si culori non-conformiste ci alege simplitatea. Aceasta va fi mereu eleganta si va atrage dupa sine privirile admirative ale celor din jur.

 

Alegerea fetelor de masa pentru un restaurant, se face si sub intrumarea unui designer de interior care poate oferi sfaturi competente asupra celor mai speciale materiale si mai ales asupra culorilor care se potrivesc cu intregul ambient.

 

Fete de masa pentru restaurant
Foto: Niky Decor

 

De la elegantele fete de masa din bumbac pana la specialele fete de masa brocard sau Damasc, de la traditional la modern, toate acestea reprezinta alegeri care tradeaza calitatea, rafinamentul si bunul gust si care vor face orice client sa revina mereu cu drag intr-un restaurant sau local.

 

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie ca atunci cand ai hotarat sa iei masa in oras, intr-un oarecare restaurant, sa observi cu dezamagire, dupa ce te-ai asezat, ca fata de masa fie este patata, fie dintr-un material de proasta calitate sau are o culoare tipatoare, ce nu se potriveste cu restul ambientului si care iti oboseste privirea. Si atunci fie te ridici si pleci, fie faci un compromis si ramai. Insa ceva este sigur: niciodata nu o sa mai revii in acel loc.

 

Fete de masa restaurant Noblesse Oradea
Fete de masa Niky Decor - Restaurant Noblesse Oradea

 

Fete de masa restaurant Noblesse Cluj Napoca
Fete de masa Niky Decor - Restaurant Noblesse Cluj Napoca

 

Fete de masa restaurant Noblesse Brasov
Fete de masa Niky Decor - Restaurant Noblesse Brasov

 

Mai multe modele se pot vedea pe siteul celor de la Niky Decor.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!