6 idei pentru un design interior de lux - Galerie foto

in Decoratiuni

Sa te gandesti care ar fi elementele care compun un design interior de lux ti se pare a fi o adevarata provocare? Nu mai este cazul. Iti venim in ajutor cu cateva idei pentru ca designul interior al casei tale sa fie unic, original, confortabil si bineinteles, de lux.

 

 

Design interior de lux
Foto: Nobili Design

 

Un perete de ferestre...

 

pentru a profita de peisajul urban. Sau de o panorama minunata asupra unui lac, munte sau padure. Te vei putea bucura de un diapazon al anotimpurilor. Interiorul casei tale va fi si el ultra-luminos, plin de viata si linistitor. Pe scurt, foarte bun pentru moral.

 

Perete sticla living
Foto: Olga Freyman

 

Un mobilier iconic

 

Design interior de lux inseamna si reinterepretarea marilor clasici, revizitati si actualizati prin intermediul unei tehnologii moderne. O opera de arta la tine in decor este un must have.

 

Amenajare living clasic
Foto: Jeff Andrews Design

 

 

 

Un parchet indraznet

 

Un parchet decorativ de cea mai inalta calitate este cea mai buna alegere. Cel care foloseste rasina epoxidica de asemenea. Se poate chiar personaliza.

 

Parchet motive florale
Foto: Berti

 

Piese unice si originale

 

Sculpturile luminoase sunt ideale pentru a te insoti in momentele magice. Un mobilier mineral pentru lavoar va impresiona cu siguranta pe toata lumea. Mobilierul trebuie sa imbine rusticitatea cu modernitatea. Sa te speli pe maini devine o experienta unica si senzoriala.

 

Finisaje exceptionale pentru baie
Foto: Cindy Smith / CIRCA

 

Un dus imens

 

Baie ultramoderna
Foto: Key Residential

 

Dusul ideal pentru un design de lux este cel care te face sa traiesti momente de extaz unice. Trebuie sa poti sa controlezi temperatura, jetul de apa, debitul si unghiul jeturilor, sa adaugi un generator de vapori, sa asculti muzica ta preferata si sa profiti de cromoterapie.

 

Materiale satinate si tapet somptuos

 

Design interior de lux
Foto: Nobili Design

 

Motivele, culorile, texturile, tapetul sau tesaturile sunt cele care dau stil unei incaperi si dinamizeaza ambianta. Confort total, integrari ale naturii in ambient, mobilier design si materiale insolite, iata ceea ce defineste un design interior de lux.

 

Living ultramodern
Foto: Andra Birkerts Design

 

Tu pe ce obiecte de lux alegi sa mizezi?

 

Articol scris cu sprijinul www.nobili-interior-design.ro

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!