Ged Couser, director in cadrul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, la RIFF 2014

in Arhitectura

Directorul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, arhitectul Ged Couser, va fi prezent in calitate de speaker la cea de-a cincea editie RIFF 2014, ce va avea loc pe 10-11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

 

 

arhitectul Ged Couser

 

Proiectele realizate de arh. Ged Couser sunt axate pe domeniul centrelor medicale, atat in Marea Britanie, cat si in strainatate. Ged Couser este directorul proiectului "Alder Hay Children's Healthpark", cu termen de finalizare in 2015, ce va fi prezentat la RIFF 2014, in noiembrie. Proiectul in valoare de £288m din Liverpool a constat in construirea clinicii Si a parcului in beneficiul terapeutic al pacientilor si personalului. In portofoliul sau de proiecte, arh. Ged Couser a condus, de asemenea, proiectarea si implementarea unui numar semnificativ de proiecte din sectorul educational, precum cel al Universitatilor din Libia. Abordarea sa de arhitectura si design este sensibila si aduce solutii inovatoare la problemele complexe pe care arhitectura centrelor medicale le aduce deseori.

 

Alder Hay Children's Healthpark

 

BDP este cel mai mare grup de arhitecti din Europa, cu peste 500 de premii din industrie, care activeaza in toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din intreaga lume. BDP este pe locul al doilea in topul celor mai mari firme de arhitectura din Marea Britanie conform AJ100. In februarie 2014, doua proiecte semnate BDP au fost nominalizate la Building Awards din acest an, cele mai prestigioase premii din Marea Britanie dedicate pentru sectorul constructiilor. Creative Arts Building din cadrul City College Norwich a fost nominalizat la categoria Small Project of the Year, iar Suzhou District Planning Exhibition Hall din China a fost nominalizata la categoria International Project of the Year.

 

arhitectul Ged Couser

 

RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in 2014 la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Arhitectilor Polonezi si Camera Arhitectilor din Ungaria. Mai multe aici.

 

Website: www.ieriff.ro
Facebook: https://www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Sursa: RIFF

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!