O casa spectaculoasa care invita natura inauntru

de Nic Gavra in Diverse

De obicei ne imaginam casele incojurate de padure ca fiind rustice, pitoresti. Iata de ce, o simpla structura de beton ar parea nelalocul ei in acel cadru natural.

Arhitecta Olga Freyman a reusit insa sa transforme o cladire minimalista intr-o casa moderna, cu un interior impresionant si confortabil.

 

Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla

Pentru a lega vizual interioarele cu pitorescul cadru natural ce inconjoara casa, a fost creat un perete vitrat care se intinde pe toata inaltimea celor doua niveluri. Astfel, verdele copacilor sau, de ce nu, albul iernilor rusesti (proiectul se afla in Rusia), aduc un plus de culoare in interior. Tot la interior s-au folosit si accente mai intunecate de culoare, accesorii moderne, precum inoxul, otelul, sticla, dar prezenta abundenta a lemnul masiv si al celui furniruit, incalzesc atmosfera.

Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla

Cea mai spectaculoasa parte a acestui proiect este reprezentatata insa de piscina interioara peste care atarna scara si balconul de la etaj. Piscina este separata de terasa exterioara (situata in acelasi plan) doar de peretele de sticla, astfel ca cei aflati in ea pot avea senzatia ca inoata in aer liber, indiferent de anotimp.

Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla Casa cu piscina cu mult lemn si sticla

Foto: galleryfreimann.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!