Idei si culori pentru usile pliante!

in Decoratiuni

Alegerea culorilor pentru interiorul casei este mai degraba o chestiune subiectiva, ce tine de gustul fiecaruia, mai ales cand vine vorba de culoarea usilor din casa.

 

Atunci cand ne dorim sa obtinem un aspect mai frumos al locuintei, alegem de obicei sa schimbam elementul cheie ce tine de intreaga incapere si anume culoarea.

 

 

Intr-un decor care foloseste culorile neutre trebuie sa existe puncte de interes. Acestea pot fi create prin forme, texturi, modele, desene sau orice alte elemente de decor care sparg monotonia si imprima un aer anume unei camere.

 

Culorile propuse de noi pentru usile pliante: marmo avorio, marmo bianco, marmo rosso, marmo verde se adapteaza perfect intr-un ambient relaxant unde predomina de exemplu finisaje neutre pentru pardoseala, cum ar fi marmura. Un alt exemplu s-ar regasi in foarte multe nunate la mobila din lemn. Usile pliante gama marmo pot sa adauge decorului casei dumneavoastra, senzatia de curatenie si prospetime. De asemenea pot armoniza spatiul si il pot face sa arate ca nou.

 

Usi pliante Marmo avorio

 

Usi pliante Marmo avorio

 

Usi pliante Marmoo bianco

 

Usi pliante Marmo bianco

 

Usi pliante Marmo verde

 

Usi pliante Marmo verde

 

Usi pliante Marmo rosso

 

Usi pliante Marmo rosso

 


Sursa: Italbox

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!