Semmelrock Stein+Design - Mai simplu, mai accesibil, mai elegant

in Recomandari

In luna septembrie, produsele Semmelrock Stein+Design sunt cu 20% mai accesibile.

 

Reducerea se aplica atat pentru pavaje si dale, cat si pentru garduri, ziduri de gradina, trepte, borduri, delimitari si jardiniere.

 

Transformati-va gradina in spatiul pe care l-ati visat fara a va afecta prea mult bugetul!

 

 

Dale Bradstone Old Town
Dale Semmelrock Bradstone Old Town

 

O gradina primitoare, care sa imbine armonios elemente statice cu elemente dinamice este un spatiu primitor nu doar pentru dumneavoastra, dar si pentru invitatii dumneavoastra. Istoria este plina de exemple de amenajat gradina: acest spatiu exterior este vazut de multe ori ca o prelungire a interiorului, un loc care sa reflecte personalitatea si dorintele celor care-si vor petrece timpul aici.

 

Va invitam, asadar, sa faceti cunostinta cu diferitele game de pavaje si dale Semmelrock Stein+Design. Multitudinea de culori si de forme ofera un raspuns chiar si celui mai exigent cautator.

 

Daca va doriti o intoarcere in timp si sunteti fascinat de Antichitate, puteti alege produsele Appia Antica si cu aspect antichizat.

 

Pavaje Semmelrock rosu vulcanic
Pavaje Semmelrock Appia Antica rosu vulcanic

 

Pavaje Semmelrock Appia Antica antichizat
Pavaje Semmelrock Appia Antica antichizat

 

La Linia iese in evidenta prin simplitate si suprafata spalata cu insertie de marmura, iar Rettango aduce un joc de culori atragator prin unicitate si combinatii.

 

Pavaje Semmelrock La Linia
Pavaje Semmelrock La Linia

 

Cu ajutorul delimitarilor, a gardurilor si a zidurilor de gradina puteti oferi o noua viata spatialitatii gradinii. Marcati si demarcati cu usurinta locurile pe care le doriti si evidentiati florile cu ajutorul jardinierelor Semmelrock.

 

Toate produsele Semmelrock au fost regandite estetic si functional pentru a oferi suprafetelor un aspect compact si elegant, datorita simplitatii si formatului modern.

 

Mai multe detalii despre campania de reduceri Semmelrock, dar si sfaturi utile de amenajare puteti regasi pe www.semmelrock.ro. Tot aici, cu ajutorul modulului de cautare distribuitori, puteti gasi partenerii nostri din apropierea dumneavoastra, iar cu modulul de cautare al produselor puteti gasi rapid produsul dorit in functie de mai multe criterii cum ar fi: domeniul de aplicatie, tipul de incarcare, nuanta dorita. Calculatorul de necesar pentru diverse modele de montaj va exemplifica modelele si in acelasi timp va ofera un calcul rapid al necesarului.

 

Catalog Semmelrock 2013

Sursa: Semmelrock

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!