Primavara va copleseste cu o invazie de oferte florale la DOMAFON!

in Decoratiuni

Material oferit de Domafon.ro, magazin online de mobilier, materiale pentru tapiterie si obiecte de decor.
 
Ca este veche, primita in dar de la bunici si aducand cu ea amintirea clipelor de rasfat din trecut, sau noua si foarte frumoasa, ca are o infatisare mai modesta sau, dimpotriva, are o linie extrem de somptuoasa, canapeaua este locul catre care mai toti aspiram pentru acele "5 minute" de relaxare de la capatul unei zile obositoare de lucru!

 

 

Durabilitatea tapiseriilor Durabilitatea tapiseriilor

 

Acelasi lucru este valabil si pentru fotoliul care ne este cel mai drag, acela in care ne asezam pentru clipele tihnite petrecute in fata televizorului sau unde, cu un ceai ori o cafea in mana, zabovim pret de cateva minute pentru a medita sau pentru a citi cateva pagini din cartea preferata!

 

In mod constient sau nu, aceste doua produse fac parte din viata noastra de fiecare zi, atat la serviciu, cat si acasa!

 

Ceea ce le face insa unice este modelul lor si materialul care le imbraca.

 

In orice magazine de mobila vei intra, privirea iti va fi atrasa instantaneu de o canapea al carei model are un design deosebit si o tapiserie realizata dintr-o stofa de cea mai buna calitate.

 

In realitate, stofa (ca este imitatie de piele sau ca este chiar piele naturala) este cea care are o influenta foarte mare in vanzarea unei canapele.

 

Stofa de buna calitate se deosebeste foarte repede, iar produsul astfel realizat are o prestanta aparte.

 

Durabilitatea tapiseriilor Durabilitatea tapiseriilor

 

In prezent, materialele ieftine sunt foarte adesea folosite de tapiteri, tocmai datorita pretului scazut de achizitie. Spre deosebire de tapiteri, care fac astfel economie, cumparatorul va fi insa tot mai nemultumit de calitatea produsului achizitionat!

 

In general, cumparatorul isi doreste ceva deosebit pentru el, ceva care sa ii incante privirea, sa ii bucure simturile, iar relaxarea sa ii fie deplina!

 

Daca din punctul de vedere al structurii nu mai putem schimba nimic, din punct de vedere al stofei insa, da! Chiar putem schimba ceva!

 

Si asta datorita gamei largi de modele, culori si texturi pe care le oferim in magazinul nostru!

 

Tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor Dumneavoastra, punem la dispozitia clientilor nostri, persoane fizice sau juridice, o gama larga de produse - stofa, imitatie de piele, piele naturala, toate de o calitate superioara.

 

Gama noua de stofe destinata tapitarii mobilierului din lemn masiv, a mobilierului stil sau a mobilierului pictat completeaza in chip fericit paleta variata de produse si modele disponibile la DOMAFON.

 

Durabilitatea tapiseriilor Durabilitatea tapiseriilor

 

Aduse de la producatori renumiti, aceste stofe satisfac exigentele practice si estetice ale oricarui iubitor de mobila veche!

 

Realizate de maini iscusite, cu mult bun gust, avand o coloristica variata, cu broderii aparente si modele realizate in relief, aceste stofe sunt deosebite tocmai prin simplitatea si rafinamentul lor!

 

Oriunde vor fi asezate, canapelele, fotoliile sau scaunele tapitate cu aceste stofe vor transforma incaperea intr-un loc aparte, incarcat de un parfum anume, al amintirii unor vremuri demult apuse, in care linistea, tihna si confortul unei zile petrecute in mijlocul celor dragi erau elemente definitorii!

 

Sentimentul de vechi, de incursiune nostalgica in trecut, imbinat cu starea de bine si cu o incarcatura emotionala aparte - toate acestea se regasesc, evocate de aspectul si tinuta acestor stofe deosebite!

 

Arhitectii, designerii, dar si iubitorii de frumos si de obiecte vechi, care poarta asupra lor patina trecerii timpului, pot vizualiza si achizitiona aceste stofe minunate disponibile in oferta DOMAFON.

 

Acum, puteti recompune in locuinta Dumneavoastra o parte din spiritul cu parfum de amintire al unor timpuri care au apartinut copilariei bunicilor si parintilor nostri!

 

Pentru toti cei indragostiti de frumos, DOMAFON pune la dispozitie o gama de stofe special concepute pentru tapitarea sau reconditionarea mobilierului stil din locuintele Dumneavoastra!

 

Va stau la indemana, pentru a putea alege, produsele incluse in cataloagele noastre de prezentare.

 

Stofe pentru mobilier clasic

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!