Birou si locuinta in doar 45 mp? Da, este posibil! - Galerie foto

de Marcel Buciuman in Arhitectura

Pentru multi dintre noi a munci si a locui in acelasi spatiu este o necesitate. Cum se poate insa obtine atat atmosfera calda a unui camin cat si functionalitatea unui birou cand spatiul de care dispunem este de nici 45 de metri patrati?

Raspunsul sta in imaginatia arhitectului si in conlucrarea perfecta dintre acesta si beneficiari.

Locuinta birou

O dovedeste si apartamentul pe care vi-l prezentam in continuare, a carui amenajare a fost realizata de arhitectii de la Jordan Parnass Digital Architecture.

Obiectivele procesului de remodelare si decorare au fost clar stabilite inca de la inceput: obtinerea spatiilor functionale indispensabile unei locuinte - zona de gatit, de igienizare, de depozitare, de socializare si de dormit - pastrand totul cat mai simplu, ordonat si aerisit.

In atingerea acestor deziderate arhitectii au profitat de inaltimea generoasa a incaperii in zona centrala, care le-a permis amenajarea aici a unui spatiu de dormit, iar dedesupt au integrat o garderoba.

Astfel, nu doar ca au economisit spatiu dar au creat si o delimitare interesanta intre zona de zi si cea de noapte.

Folosirea optima a spatiului se vede in fiecare detaliu, de la scara a carei trepte adaposteste fiecare cate un sertar, pana la etajerele folosite pentru expunerea diverselor obiecte decorative.

Locuinta birou - scari sifonier

Mobilierul lucios de culoare alba din zona de studiu, sau oglinda plasata intre cele doua ferestre, sunt si ele elemente menite sa amplifice senzatia de spatialitate.

Locuinta birou - living

Remarcam in schimb folosirea cu generozitate a lemnului in zona "casnica" a apartamentului, menit a incalzi si personaliza ambientul.

Rezultatul final este un spatiu modern, functional si flexibil, pliat pe stilul de viata si nevoile proprietarilor.

Locuinta birou - dormitor

Pat etajat SANDRA Nuc, lemn masiv

Pat etajat pentru copii, lemn

Click pentru detalii si pret!

Locuinta birou - living Locuinta birou - birou Locuinta birou - Bucataria Locuinta birou - Bucataria Locuinta birou - baia Locuinta birou - baia Locuinta birou - proiect Locuinta birou - proiect Locuinta birou - proiect

Foto: Frank Oudeman, Sean Karns

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!