Trape de vizitare pentru gips-carton

in Ghid Practic Casa

Material oferit de eMenatwork.ro, furnizor de materiale pentru constructii, electrice, termice, amenajari si finisaje de interior & exterior
 
Trapele de vizitare sau trapele de acces reprezinta un accesoriu necesar sistemului de finisaj uscat gips-carton, oferind proiectantilor si constructorilor o gestionare optima a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitatilor de intretinere.

 

 

Trape vizitare gips-carton Spatiul format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura peretilor si cea de gips-carton, poate reprezenta o locatie adecvata a traseului tehnic. Pentru a avea acces la aceste instalatii, din considerente de intretinere si reparatii, se recomanda montarea trapelor de vizitare.

 

Trapa de vizitare este realizata din profile de aluminiu, cu placa de gips carton de 12.5 mm, rezistent la apa, care poate fi vopsit, si doua sisteme de inchidere cu click reglabile. Cele doua rame ale trapei de vizitare sunt realizate din patru profile strans imbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranta, care se agata dupa fiecare utilizare a usitei pentru a evita posibilele incidente.

 

Pentru a nu compromite alinierea dispozitivelor de inchidere cu clic, chiar si de aceeasi dimensiune, nu trebuie inversate sau schimbate intre ele usitele mai multor trape. La cerere, exista carlige de incastrare care permit sprijinirea trapelor inainte de montarea straturilor de gips carton. Masurile indicate sunt obtinute din spatiul util ramas intre profilele de tavan 50/27 montate la interax de 400/500/600/700. Montajul ramei se efectueaza cu holsuruburi autofiletante de 25 mm. La fixarea pe perete, dispozitivul de acces (usita) trebuie sa fie mereu orientat catre plafon iar arcul de sustinere trebuie eliminat. Inainte de vospire se recomanda protejarea la interior si la exterior a imbinarilor dintre dispozitivul de acces (usita) si rama trapei cu hartie autoadeziva sau prin curatarea imediata. Nu mai este necesara chituirea usitei.

 

Trapele de vizitare au ca principale avantaje instalarea economica, simpla si rapida pentru orice tip de aplicatie: perete, plafon, pereti cu faianta. Lucrarile pot fi personalizate iar inspectarea este facila, accesul fiind optim chiar si in cazul unei revizii riguroase.

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!