NeroCeramica, unul dintre cei mai importanti producatori de ceramica pentru baie la nivel mondial, acum si in Romania

in Recomandari

Incepand cu fondatorii sai si pana acum, de-a lungul generatiilor, NeroCeramica si-a concentrat neincetat investitiile in design si noi tehnologii, pentru a obtine produse de inalta calitate, ce duc mai departe traditia ceramicii din Civita Castellana.

 

 

Obiectele sanitare sunt capabile sa satisfaca variate necesitati, de la cele practice pana la cele estestice, acordand o atentie speciala conservarii mediului inconjurator. NeroCeramica aduce si in Romania inovatia si tehnologia orientate catre design, calitate si economisirea energiei.

 

NeroCeramica in Romania

 

"Baia a fost supusa transformarilor de-a lungul timpului, fiind acum o incapere de elita, eleganta precum poate fi orice alt interior al unei locuinte. Este un loc al starii de bine unde petrecem timp dedicat relaxarii! De aceea articolele sanitare au nevoie de o atentie speciala intrucat ele nu se mai limiteaza la functionalitate, ci devin versatile, in forme si culori atragatoare. Acestea definesc spatiul pe care il ocupa." Alessandra Rossi, designer

 

NeroCeramica in Romania

 

"A avea succes intr-o societate aflata in continua transformare, in special datorita recesiunii globale, este destul de complicat. Totusi pot spune ca efortul depus si o privire deschise a lucrurilor mi-a permis sa indrum o echipa care este motivata si care poate face diferenta in ziua de azi, economisind costuri pentru promovarea strategiilor de marketing si a noilor produse. Colaborarea cu diversi designeri a adus la viata concepte pentru bai aflate in echilibru perfect cu celelalte piese de mobilier. Am folosit o tehnologie mai putin populara ce ne-a permis sa cream prototipuri de polistiren pe care il putem modifica pentru a putea modifica foarte rapid formele pentru obiectele sanitare produse de noi." Fabio Rossi, sales manager

 

NeroCeramica in Romania

 

NeroCeramica WATER SAVING

 

INOVATIE SI ECOLOGIE

 

NeroCeramica imbina factorii estetici cu cei functionali, punand in balanta si efectele daunatoare pe care le are folosirea obiectele sanitare asupra mediului inconjurator. Din respect pentru resursele de apa, NeroCeramica a investit in dezvoltarea noilor tehnologii care ajuta la reducerea consumului de apa, pastrand cotele optime de functionare a produselor sale.

 

Sistemul Water Saving ajuta la reducerea consumului de apa de la 6 la 4 litri la fiecare utilizare, cu mai mult de 30% in comparatie cu cel clasic. Sistemul NeroCeramica WATER SAVING este certificat XTEHC.

 

Nero Ceramica in Romania

 

In final pe piata din Romania, produsele din gama NeroCeramica aduc un plus de stil si eleganta produselor sanitare autohtone, la preturi extrem de competitive si calitate superioara. Distribuit in exclusivitate prin partenerul sau din Bucuresti, IdeaCasa, produsele Nero se bucura rapid de succes pe piata de la noi din tara, dupa ce si-au consolidat numele la nivel mondial prin traditie si calitate. In plina expansiune, dupa ce au cucerit piata din Bucuresti, se cauta parteneri in tara pentru distribuirea produselor NeroCeramica. Mai multe informatii pe pagina de contact a site-ului www.ideacasa.ro.

Sursa: IdeaCasa

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!