Casute pentru pasari in bradul de Craciun - pas cu pas

in Ghid Practic Casa

De Craciun, sarbatoriti frumusetea naturii cu materiale precum lemn albit, bumbac, minereuri si sticla. Combinati aceste materiale cu schite de mana, motive florale, pasari, frumusetea si mirosul bradului. O paleta de culori simpla, precum un gri cald, un verde masliniu, un albastru petrol, alabastru si crem, va da o senzatie de pace si liniste in acest sezon festiv.

 

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Materiale necesare:

 

• Dremel 300 Series din gama Hobby, freza de taiere multifunctionala spirala Dremel 561, trusa de taiere multifunctionala 565, discul de taiere a lemnului SpeedClic SC544, pernele abrazive de finisare SpeedClic 511S si 512S, setul de burghie pentru lemn Dremel 636, freza de gravare Dremel 106
• Dremel Pistol de lipit 930 si baghete de lipit universale de 7 mm GG02
• Lemn de tei de 2 mm si 3 mm si pene de 5 mm
• Foaie subtire de metal - aluminiu si cupru
• Banda auto-adeziva de metal, 6 mm - aluminiu si cupru
• Bucati de fir de bumbac in culori naturale
• Poansoane, flori mici si inimioare
• Vopsea
• Ata de pescuit pentru agatat

 

Grad de dificultate: 4 stele - nivel avansat

 

Pasul 1

 

Desenati un model, apoi trasati si taiati formele din hartie. Utilizati spray adeziv pentru a lipi formele pentru acoperis si sectiunile de baza pe o bucata de lemn cu o grosime de 3 mm si celelalte piese pe o bucata de lemn cu o grosime de 2 mm.

 

Apoi, cu ajutorul uneltei Dremel 300, al frezei de taiere multifunctionale spirala si al trusei de taiere multifunctionale pentru a taia un cerc, faceti intrarea in casuta.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Pasul 2

 

Utilizati unealta Dremel 300 din gama Hobby si discul de taiere a lemnului SpeedClic pentru a decupa toate sectiunile, conform modelelor desenate, si inca o bucata de 1,5 cm din pana groasa de 5 mm pentru stinghie.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Pasul 3

 

Faceti o gaura in pozitia marcata pentru stinghie cu ajutorul uneltei Dremel 300 si al unui burghiu de 6 mm din setul de burghie pentru lemn. Dezlipiti modelele din hartie si utilizati din nou unealta Dremel 300 din gama Hobby si pernele abrazive de finisare SpeedClic pentru a netezi marginile rugoase.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Pasul 4

 

Vopsiti peretii din lemn ai casutei. O nuanta mai inchisa va evidentia mai bine partile cioplite. Dupa ce s-a uscat, utilizati unealta Dremel 300 din gama Hobby pentru a decora partile din spate si din fata, desenand ramuri, frunze si iarba.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Pasul 5

 

Taiati bucati din foita subtire de metal pentru a acoperi partea externa a acoperisului si partea de deasupra a bazei. Fixati-le cu bucati din banda autoadeziva pe margine, indoind-o pe marginile fiecarei sectiuni. Utilizati pistolul de lipit Dremel si lipici universal pentru a lipi stinghia in gaura corespunzatoare de pe peretele din fata al casei. Din nou, cu pistolul de lipit Dremel si lipici universal, lipiti bucatile de lemn pentru a construi o casuta, prinzand peretii laterali intre peretele din fata si cel din spate. Lipiti casa centrat pe baza, apoi lipiti acoperisul, lasand partea mai lunga sa iasa in afara partii mai scurte in partea superioara.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Pasul 6

 

Utilizati poansoanele pentru a gauri bucati mici de inimioare din metal si flori si taiati niste motive florale din bucatile de ornament. Utilizati pistolul de lipit Dremel si lipici universal pentru a lipi marginea dantelei de marginile din fata ale acoperisului casei si pentru a lipi motivele florale si inimioarele pentru a decora motivele cioplite. Faceti orificii mici prin acoperis si introduceti o bucata de ata de pescuit pentru a agata casutele in brad.

 

Casute pentru pasari in bradul de Craciun

 

Despre Dremel

 

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. Prima unealta multifunctionala rotativa Dremel a fost inventata cu 80 de ani in urma si, de atunci, Dremel a devenit pe plan international un brand renumit, asigurand produse pentru o mare varietate de utilizatori.

 

Unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.

 

Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, care lucreaza la viteze inalte, fiind versatile si putand fi folosite cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel.

 

Produsele Dremel usureaza munca in cadrul proiectelor de detaliu si extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau functionale, atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii pasionati de proiectele de DIY.

 

Pentru mai multe informatii, puteti accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.com.ro.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!