Curatarea produselor din ardezie

in Ghid Practic Casa

Material oferit de PiatraOnLine.ro.
 
Curatarea si intretinerea produselor din ardezie se face foarte usor daca folositi solutiile si produsele speciale destinate acestui scop. Pe site-ul PiatraOnLine.ro gasiti, la sectiunea "Impermeabilizanti", produsele si solutiile necesare pentru curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor produselor din piatra naturala.

 

 

Curatarea produselor din ardezie Farfuriile sau platourile din ardezie pot fi curatate pentru a proteja suprafata de apa si mizerie. Pentru aceasta se foloseste o carpa moale cu care se sterg petele, iar pentru o curatare mai speciala folositi o solutie antibacteriana. Solutiile vor indeparta petele si vor reda aspectul natural al materialului protejandu-l impotriva zgarieturilor. Stergeti cu o carpa moale pentru a-i reda stralucirea finala.
Deoarece platourile si farfuriile sunt produse pe care le folositi la masa pentru a servi mancarea, va recomandam sa nu folositi solutii toxice care pot penetra materialul si va pot pune sanatatea in pericol. Curatati-le pur si simplu cu aceste solutii speciale si le veti putea folosi din nou pentru a servi mancare.

 

Curatarea produselor din ardezie

 

Folositi LTP Mattstone un impermeabilizant puternic adecvat pentru toate suprafetele: pereti si pardoseli. Ofera un finisaj invizibil cu o schimbare minima a caracterului suprafetei, o rezistenta eficienta impotriva petelor de cafea, vin si alte lichide de uz casnic. Poate fi folosit in zone cu umiditate ridicata.

 

Folositi LTP MPG Sealer o solutie inovatoare de protectie bazata pe microtehnologia de impregnare. Tratament incolor cu o formula speciala pentru placi lustruite pentru a mentine finisajul lustruit al placilor. Adecvat pentru tratarea suprafetelor peretilor si pardoselilor.

 

LTP Colour Intensifier este un impermeabilizant puternic adecvat pentru accentuarea culorii, pastrand caracteristicile si aspectul natural al ardeziei. Ofera rezistenta eficienta impotriva petelor de cafea, vin si alte lichide de uz casnic. Se poate folosi si in spatiile cu umiditate ridicata cum ar fi baile si in jurul piscinelor. Adecvat pentru utilizarea in spatiile interioare cat si exterioare si pentru pardoselile care rezista la umezeala. Un set frumos de vesela din ardezie este cu adevarat o investitie pentru viitoarele mese festive si vor rezista o viata daca sunt curatate si intretinute cu solutii profesionale. Ardezia arata elegant si se potriveste oricaror materiale naturale sau fabricate si diferitelor evenimente de la masa de Craciun impodobita in rosu, auriu si verde la gratarul sau masa luata in curte pe parcursul primaverii insorite si verii calduroase.

 

Rock Star Construct va pune la dispozitie un depozit situat in sector 1 ce va asigura stocuri permanente pentru toata gama de produse. Echipa Rock Star Construct va sta permanent la dispozitie gata sa va ofere informatii legate de produsele comercializate.

 

Pe site-ul PiatraOnLine.ro nu veti gasi doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate pentru nevoile dumneavoastra. Asfel, aveti la dispozitie o gama variata de produse pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, toata gama de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala.

 

Rock Star Construct ofera servicii ireprosabile, produse de cea mai inalta calitate si preturi corecte pentru marmura, piatra cubica, granit, caramida aparenta, gratare de gradina, fantani si seminee.

 

Rock Star Construct pune la dispozitia clientilor sai orice material din piatra naturala: ardezie, granit, marmura, caramida aparenta, travertin, lastre, piatra decorativa, piatra naturala, fantani arteziene, ghivece, gratare, statui, coloane grecesti, seminee, etc.

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!