Interior Store prezinta cele mai noi tendinte in designul interior

in Decoratiuni

Acest sezon este inspirat din "Something new, Something old, Something Colored" oferind piese de mobilier cu linii simple, drepte, pastrand astfel trendul minimalist la loc de cinste, piese de mobilier cu design nonconformist, pline de viata, sau reinterpretate, precum si piese de mobilier in culori puternice.
 

 

Stilul eclectic este regasit din ce in ce mai des in lucrarile designerilor, ofering un mix unic de eleganta, minimalist, simplitate si accente in stiluri foarte elaborate, precum art deco, baroque sau clasic reinterperat.

 

Something new

 

Gradini verticale

 

Gradini verticale

 

Eleganta si rafinamentul unei gradini verticale, precum si naturaletea si originalitatea ei sunt completate acum prin noua colectie Interior Store de faptul ca nu necesita intretinere! Poti avea propria gradina verticala in orice incapere, fara a trebuie sa o intretii in vreun fel sau sa ai nevoie de lumina naturala.

 

Design modern nonconformist

 

Design modern nonconformist

 

Designul modern, nonconformist aduce un plus de stil, un plus de "savoare" locuintei. Fiecare piesa de mobilier ce accentueaza acesta tendinta ultra-moderna este binevenita intr-o locuinta moderna, tinereasca - ce are la baza designul de obiect.

 

Accente pentru locuinte moderne

 

Piesele accent sunt gata oricand sa completeze perfect o locuinta moderna, o locuinta in care fiecare piesa de mobilier este scoasa in valoare. Foloseste piesele accent intr-o locuinta "cuminte", pentru a "rupe" liniile simple, minimaliste!

 

Design modern contemporan

 

Design modern contemporan

 

Design modern contemporan

 

Design modern contemporan

 

Piesele de mobilier minimaliste, liniile drepte, simple, finisajele natur sau lacuite mat sau lucios, culorile de pamant sau tonurile de gri - definesc perfect stilul modern contemporan. Fiecare compozitie modulara, personalizata dupa necesitatile si volumul spatiilor se incadreaza perfect in locuinta moderna!

 

Something Old

 

Design accente clasice

 

Design accente clasice

 

Design accente clasice

 

Accentele clasice, retro sau art-deco sunt ideale pentru realizarea unor interioare feminine, elegante si rafinate. Fiecare linie accentueaza volumele unice, liniile foarte elaborate si contururile definite perfect.

 

Design accente clasice

 

Eleganta liniilor reinterperatate este data atat de jocul formelor si al volumelor, dar si de accentuarea finisajelor. Accentele metalice , auriu, argintiu, bronz; ofera oricarui interior un plus de eleganta.

 

Something Colored

 

Design accente colorate

 

Design accente colorate

 

Design accente colorate

 

Piesele de mobilier tapisate in culori puternice sunt mereu binevenite in interiorul locuintei. Putin curaj, putina culoare si efectul este garantat! Formele inedite alaturate culorilor puternice asigura un plus designului locuintei tale!

 

Design accente colorate

 

Design accente colorate

 

Amestecul de culori si pattern-uri diferite in acelasi interior pot avea un rezultat uluitor. Joaca-te cu tonuri de culori puternice si cuminti si pattern-uri geometrice, flortale si stilizate in acelasi interior si efectul va fi cu siguranta unul de succes.

 

Design accente colorate

 

Designul de obiect incurajeaza realizarea unor interioare cu adevarat unice. Fiecare piesa de mobilier al carei design este unic, nonconformist si actual, isi poate gasi locul intr-o locuinta minimalista, moderna, contemporana. Accentul este pus si pe culorile puternice, asa ca joaca-te in interiorul locuintei tale cu forme si culori spectaculoase!

 

Foto: Noile colectii Interior Store

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!