Acoperisul din ardezie

in Constructii

Material oferit de PIATRAONLINE.ro .
 
Alegerea materialului potrivit pentru acoperisul casei dumneavoastra este o decizie importanta.
Un acoperis care nu este fabricat si montat corespunzator va produce daune casei mergand pana la degradarea completa a acesteia. In schimb, un acoperis bine realizat poate da ani de-a randul frumusete si personalitate casei dumneavoastra.

 

 

Ardezia este un material atractiv si natural iar acoperisul din ardezie va asigura pentru ani buni o protectie eficienta oricarei constructii.

 

Acoperisul din ardezie este folosit foarte des pentru a proteja acoperisurile caselor de lux. Desi este o alegere costisitoare, aspectul natural, durabilitatea si varietatea tipurilor de modele oferite de ardezie fac din aceasta piatra naturala o optiune de neegalat pentru un acoperis.

 

Acoperisul din ardezie

 

Pe site-ul firmei Rock Star Construct, PIATRAONLINE.ro gasiti o gama variata de culori si marimi pentru acoperisurile din ardezie.

 

Avantajele folosirii acoperisului din ardezie

 

Frumusetea naturala si faptul ca rezista o perioada lunga de timp sunt doua din caracteristicile importante ale acoperisului din ardezie. Montat corect, acoperisul din ardezie asigura protectie impotriva incendiilor si costurile pentru intretinerea acestuia sunt minime.

 

Acoperisul din ardezie

 

Montarea acoperisului din ardezie

 

Montarea acoperisului din ardezie In ciuda faptului ca rezista o perioada lunga de timp, acoperisul din ardezie se poate sparge foarte usor sub greutatea unui om. De aceea, pentru montare accesati site-ul firmei Rock Star Construct, PIATRAONLINE.ro pentru a beneficia de serviciile unor profesionisti in domeniu.

 

Montatorii recomanda un acoperis cu o inclinatie de minimum 45°, pentru a evacua rapid apa din precipitatii si a evita umiditatea permanenta, care o degradeaza in timp. O ardezie de buna calitate are proprietatea de a nu fi alterata de intemperii, de a-si pastra culoarea initiala. Ardezia poate fi desprinsa in placi cu grosimi cuprinse intre 3 si 10 mm, optime pentru a face fata intemperiilor de la nivelul acoperisului.

 

Ardezia se fixeaza in cuie, o tehnica eficienta dar deosebit de pretentioasa, putand fi realizata doar de lucratori specializati pentru a evita spargerea placilor. Cuiele acoperisului din ardezie nu ar trebui sa fie prea stranse pentru a lasa materialul sa se comprime sau sa se dilate in functie de temperatura.

 

Cerand sfatul specialistilor in domeniu, firma Rock Star Construct, veti avea cu siguranta un acoperis de durata si cu un aspect estetic deosebit.

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: PIATRAONLINE.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!