MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING 015K

980 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING 015K
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria bibliotecilor de top Kolorado continua cu acest model de biblioteca pentru living Kolorado, un corp de mobilier alcatuit prin combinatia altor trei corpuri principale.
Este vorba aici despre suportul pentru TV care contine doua nise suprapuse si doua spatii de depozitare. Cel de al doilea corp de mobilier de mare importanta pentru aceasta biblioteca este dulapul care iese in evidenta prin forma, marime, dar si culoare.
Iar in parte superioara biblioteca se continua cu cel de al treilea corp de mobilier, care este o vitrina in a carei prelungire se afla un interesant suport pentru carti sau alte obiecte.
Un alt aspect interesant legat de acest model de biblioteca este nuanta aleasa de designeri. Este unica si de mare efect pentru aceasta biblioteca Kolorado ideala pentru casa.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate