MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING A 21 K

1400 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING A 21 K
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de biblioteca Kolorado reprezinta un corp de mobilier de mare efect pentru orice living cu dimensiuni generoase, si asta datorita faptului ca biblioteca Kolorado este confectionata dupa un sablon bine gandit respectandu-se o anumita geometrie.
Are detalii si un volum bine definit, care nu ar putea sa fie puse in valoare, daca aici nu am avea un spatiu generos.
Biblioteca Kolorado este conceputa dupa un design clasic, in doua culori care se completeaza placut una pe cealalta, are un sifonier, doua vitrine, un suport elegant pentru TV si alte rafturi si nise, care nu fac altceva decat sa completeze decorul, cat si utilitatea acestui model de biblioteca Kolorado.
La baza acestui corp de mobilier pentru living se afla palul de calitate combinat cu cele mai interesante sisteme de prindere si culisare de pe piata de mobilier din Romania.
Biblioteca Kolorado este disponibila la WizMag, si poate fi comandata in cel mai scurt timp posibil, in schimbul unui pret acceptabil.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate