MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING VENECIA

999 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING VENECIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria corpurilor de mobilier realizate cu ajutorul unui design minimalist, continua cu aceasta biblioteca Venetia ideala pentru orice locuinta, indiferent de dimensiuni acest model de biblioteca este unul plin de lumina si are un efect pozitiv pentru intreaga casa.
Biblioteca este realizata in doua culori contrastante ceea ce o face foarte interesanta si utila din toate punctele de vedere. Are doua dulapuri principale, cu rafturi si caturi, cat si cu un alt dulap de joasa inaltime care joaca rolul de sustinere a unui TV.
Datorita formei sale modulare aceasta biblioteca Venecia pentru living poate fi aranjata in diverse combinatii in functie de preferinte.
Datorita faptului ca acest corp de mobilier este nou introdus pe piata de mobilier din Romania acesta poate fi comandat de la WizMag in cel mai scurt timp. Asa se face ca acest corp de mobilier poate fi o reala sansa de a va mobila propria casa cu un produs de mare valoare pentru intreaga locuinta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate