MOBILA PENTRU LIVING BRUSSELS

1559 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA PENTRU LIVING BRUSSELS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Unul dintre cele mai viabile corpuri de mobilier conceput special pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei este chiar aceasta mobila pentru living Brussels.
Un corp de mobilier de mare efect chiar si pentru un apartament de dimensiuni obisnuite.
Si asta datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este conceput din materiale de calitate superioara si este bine compartimentat atat la exterior cat si la interior. Cu spatii necesare pentru depozitarea diferitelor produse sau articole.
Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
La baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat de calitate superioara intr-o nuanta deschisa si plina de lumina.
In partea dreapta mobila de living din imaginile noastre este dotata cu un sifonier destul de incapator, cu doua usi batante.
In partea stanga, livingul este dotat cu un dulap cilindric cu vitrina.
Iar in partea din mijloc respectivul corp de mobilier este asamblat cu un loc special pentru TV, cu doua nise si doua sertare la fel de generoase la baza.
Si cu mai multe sertare distribuite in plan vertical, dar si cu un raft in partea superioara.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate